Milyen BMX et vegyek amit kezdokent es majd profikent is hasznalhatok?
Hát az a baj, hogy ha kezdőként és profiként is ugyan azt akarod használni, akkor vagy veszel egy profit és tovább használod, vagy egy olcsót és csak addig használod amég beletanulsz.
Amúgy Mongoose, GT, Wtp
Lehet hogy sokan nem fognak ezért szeretni, de szerintem se a Mongoose, se a WTP nem éri meg az árát. Kezdésnek inkább egy olcsót ajánlok, mert később úgyis váltani akarsz majd ha profi leszel.
Nekem van egy eladó Csepel King of the Streetem, ha érdekel. Igaz nem a legolcsóbb kategória, mert 2011-es.
Nyilván mindenki azt ajánlja, amit el akar adni, de én nem ezért mondom: én már előtte körbenéztem, hogy mit fogok venni, és szerintem ennél nincs is jobb választás. Ez a BMX olcsóbb mint a fenti kettő, és nem hajlik, nem törik mint a fenti kettő. Azért, mert sokkal vaskosabb, mint a többi (beleértve például az UMFet, Malit).
DE! ezért nehezebb is (ezt nem szeretik sokan benne).
Ha a legjobb súly/minőség kategóriát akarod, akkor WTP, ha a legjobb ár/tartósság kategóriát, akkor Csepel. Mivel hazai termék, a szerviz és alkatrészellátása is jobb. Nem mondom, hogy a világ legjobbja, de én nem ismerek ennél jobb választást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!