Boborja kérdése:
9éves fiú vagyok mi a különbség a bmx és a mounten bike között? Mit mire használhatok.
Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 00:24
1/23 anonim válasza:
bmx el lehet trukkozni a monti meg inkább egy terep kerékpár mondti nagyobb mit a mbx
2/23 anonim válasza:
mountain bike-nak írják. nem belekötni akartam csak szólok hogy legközelebb tudd, mert a mountain magyarul hegy, és így az a bicaj hegyikerékpár magyarul.
4/23 kovipetya válasza:
A BMX (bicycle moto x=cross) a motocross alapjaira épülő, de 20"-os kerekeket használó kerékpáros sportág. Váltó nincs rajta.
Mountain bike (hegyi bicikli), ami inkább hosszú távokra van tervezve, nehezebb terepeken lehet vele menni.
5/23 anonim válasza:
A BMX semmire nem használható.A mountain bike közlekedésre.
6/23 anonim válasza:
10:16 és 07:59 nekem egy Haro BMX-em van és egyáltalán nem lassú csak tekerni kell rendesen nem váltogatni és ülni az ülésen :) és a Mountain Bike az sima bicikli ami általában van mindenkinek de a BMX az jobb erre csak ennyit mondok ..
7/23 anonim válasza:
utolsó elötti te nagy gyökér lehetsz :D nem használható semmire? haha XD rohadt gyorsan lehet vele tekerni ha van egy kis izomzatod én nagyon jó trüköket lehet vele csinálni...attol mert mountain bike párti vagy az nem azt jelenti hogy csak az jó és minden más szar -.-
8/23 anonim válasza:
9 évesen még a bmx-et is használhatod közlekedésre.(max:10km távolságig)
9/23 anonim válasza:
A BMX bicikli trükközésre van a Mounten Bike mint nevéből adódik (Hegyi Bicikli) terepre bicajozásra való.
De mért nem Google-zel rá ???
10/23 anonim válasza:
anyádat "a bmx semmire sem használható"
mentél már vele? olyan szánalmas f*szopó vagy b+ -.-
lerugom a fejed BMX ezés közbe te meg pislogsz a montidon mint hal a szatyorba. fogadok hogy nem tudsz 1 retkes trükköt benyomni a szaroddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!