9éves fiú vagyok mi a különbség a bmx és a mounten bike között? Mit mire használhatok.
Biztos azért háborognak a bmx-es gyerekek mert még nem érik fel a mountain bike nyergét :)
nekem is volt bmx-em 8-9éves koromban.Azért kaptam,mert a felnőt kerékpárok még nagynak bizonyúltak :)
te szánalom az valószinüleg nem olyan bmx volt ami most van a trüközésre ... és azért elég szánalom hogy itt basztatjátok egymást hogy melyik a jobb... kinek mi teccik ... azért nem kell a bmx-et lenézni mert kicsi a mountain bike-ot se mert azzal nem lehet olyan trükököket csinálni mint a bmx-el nem szerethet minden ember ugyan azt... sztem utánam már csak olyan legyen hogy hogy felsorolod annak a fajtának az előnyeit ami neked van nem pedig annak a hátrányait ami nem neked van...szal sztem fejezzük be a dedós veszekedést
13/f
azok akik itt szidják a bmx et valószínűleg még életükben nem láttak 1 normális biciklit. ne irjátok már azt hogy nem lehet semmire használni a bmx-et mert rád hajlítom b+. gyökér f*aszszopó csutkára kihúzott nyerges köcsögök. Attol hogy azt hiszitek mivel a bmx-en joval lejjebb van az ülés mint a montin ugyan ugy lehet vele közlekedni csak eggyes gyökerek nem képesek ezt felfogni. Nekem is van montim dirt de azon is lent van az ülés és nem váltós akkor most mi van az is 1 nagy halom sz*ar? bármibe fogadok hogy jobb mint az agyon váltózott szarotok.
Nem értem miért nem tudnak a biciklisek összefogni miért kell pár zsidót kiosztani hogy minden bicó 1 forma csak kinézetre más. Nem is tud biciklizni és itt osztja az észt-.-
Az ilyen kis köcsögök miatt mint te,nem tudnak összefogni.
Akik nem képesek értelmesen beszélni.Ha ezeket szemembe mondanád,már mghaltál volna.(te kis gyerekbiciklis ,f.sz.)
ma 07:25 attól félj hogy velem találkozol b*uzi cigány. Nem tudom ki írta hogy a bmx semmire nem jó...
jobb ha beülsz a gép mögé és csendben írogatsz mert hamar oda ér a kaszás! KÖCSÖG.
hogy menne át rajtad 6 kamion te etióp faszcibáló buzeráns alpári tajnigger köcsög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!