Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót válasszam?

Melyik autót válasszam?

Figyelt kérdés

Egy utazáshoz kellene majd nekem egy kocsi, az alábbi feltételekkel adják..

Volvo XC60 30 000Ft/ nap + sofőr dij 2000/óra (esti műszakban) egyébként 1500 lenne..kb 8 órát számolok + benzin.

Durván ez 60 000Ft-ba jönne ki.

A következő lehetőség: a legújabb Audi A6-os kombi..napi díj 60 000Ft a többi egyedi számítással történik,de kb ez is úgy 90 000Ft-ba kijönne.

Vagy egy 5-ös bmw a legújabb ez 99 000Ft 12 órára,ebben benne van minden és 400km viszont 226 km-t fogok megtenni,oda vissza max 300Km-t.. de a maradék 100-150 Km-vel mit csinálok? Attól függ,hogy mennyit megyek minimum 226 az biztos..

Melyik kocsit választanátok?

2016. márc. 21. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy napra ennyit egy kocsiért?
2016. márc. 21. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:

XC60.

Kényelmes az is, és feleslegesen minek adnál ki többet?

2016. márc. 21. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Én Audi párti vagyok úgyhogy azt. Mondjuk a BMW sem rossz, viszont nem jó az ajánlat, hogy előre ki kell fizess 400 km-t.

Persze a legésszerűbb a Volvo lenne, de startból nem tetszik, hogy sofőrt is adnak hozzá. Vagy csak akkor adnak, ha kérsz?

2016. márc. 21. 20:35
 4/5 A kérdező kommentje:

A volvo és az audi az fixen sofőrös. A bmw meg 400 000-es kaució ellenében lehet " saját"

Az audi meg a volvo külön és a bmw is más helyről van,de ahol a bmw van ott is van olyan új audi sedanba szintén 99 000ft és 400 ért már vezethető!

2016. márc. 22. 03:37
 5/5 Koaxk Ábel ***** válasza:

Lehet én vagyok a hülye, de mi értelme van kidobni ennyi pénzt azért, hogy egy menő autóval utazz egy napot?

Pláne ha még sofőr is van, akkor kb még az a minimális élmény is elvész, hogy most te jól meghajtod a gépet.

Én biztos nem bérelnék ilyen komoly kocsikat, még hosszabb utazásra is vannak sokkal ésszerűbb alternatívák.

Ha a fentiekből kéne választanom mindenképpen a legolcsóbbat választanám, totál pénzkidobás az egész.

Ezt úgy írom, hogy nem vagyok egy olcsójános, sok hülyeségre elverek sok pénzt, de ez az a kategória, amit nem értek. Mert ha még meg kéne valahol jelenni és muszáj a presztízs akkor oké, de egy szimpla utazáshoz...

2016. márc. 22. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!