Melyik autót válasszam?
Egy utazáshoz kellene majd nekem egy kocsi, az alábbi feltételekkel adják..
Volvo XC60 30 000Ft/ nap + sofőr dij 2000/óra (esti műszakban) egyébként 1500 lenne..kb 8 órát számolok + benzin.
Durván ez 60 000Ft-ba jönne ki.
A következő lehetőség: a legújabb Audi A6-os kombi..napi díj 60 000Ft a többi egyedi számítással történik,de kb ez is úgy 90 000Ft-ba kijönne.
Vagy egy 5-ös bmw a legújabb ez 99 000Ft 12 órára,ebben benne van minden és 400km viszont 226 km-t fogok megtenni,oda vissza max 300Km-t.. de a maradék 100-150 Km-vel mit csinálok? Attól függ,hogy mennyit megyek minimum 226 az biztos..
Melyik kocsit választanátok?
XC60.
Kényelmes az is, és feleslegesen minek adnál ki többet?
Én Audi párti vagyok úgyhogy azt. Mondjuk a BMW sem rossz, viszont nem jó az ajánlat, hogy előre ki kell fizess 400 km-t.
Persze a legésszerűbb a Volvo lenne, de startból nem tetszik, hogy sofőrt is adnak hozzá. Vagy csak akkor adnak, ha kérsz?
A volvo és az audi az fixen sofőrös. A bmw meg 400 000-es kaució ellenében lehet " saját"
Az audi meg a volvo külön és a bmw is más helyről van,de ahol a bmw van ott is van olyan új audi sedanba szintén 99 000ft és 400 ért már vezethető!
Lehet én vagyok a hülye, de mi értelme van kidobni ennyi pénzt azért, hogy egy menő autóval utazz egy napot?
Pláne ha még sofőr is van, akkor kb még az a minimális élmény is elvész, hogy most te jól meghajtod a gépet.
Én biztos nem bérelnék ilyen komoly kocsikat, még hosszabb utazásra is vannak sokkal ésszerűbb alternatívák.
Ha a fentiekből kéne választanom mindenképpen a legolcsóbbat választanám, totál pénzkidobás az egész.
Ezt úgy írom, hogy nem vagyok egy olcsójános, sok hülyeségre elverek sok pénzt, de ez az a kategória, amit nem értek. Mert ha még meg kéne valahol jelenni és muszáj a presztízs akkor oké, de egy szimpla utazáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!