Melyik autót válasszam?
Bár nem a fent említett típussal volt rossz tapasztalatom, de volt egy E34-em, 30.000 volt a hűtő úgy, hogy haverral cseréltük ki. Szerelőnél 50 lett volna.
Persze van sok ilyen teória, hogy BMW-hez nem is olyan drága az alkatrész, szerintem meg de. E39 nem tudom mennyire nyűgős, de mégis egy 20 éves konstrukció, nagy szedán.
Én személy szerint nem biztos, hogy 2 lityós, meg V6-os szedánokra mennék rá, hanem inkább egy E46 kupéra pl.
"Ha valamit cserélni,csinálni kell rajta,ne legyen csillagos ár. Évente,kétévente minél kevesebbet kelljen rákölteni"
Félek, hogy egyik sem az a kategória. Mégis közel 20 éves autókban gondolkodsz, természetes, hogy ennyi idősen megreccsenhet valami komolyabb is. Vagy pedig jó kontaktok kellenek, hogy ne csilliárd legyen az alkatrész, sem a szerviz.
Kétlem hogy reális lenne 200.000km egy 16 éves A6-osnál vagy egy 13-14 éves Passatnal, a többiről nem is beszélve.
Aki ilyet vesz az megy is vele rendszeresen és 200.000km 10 éven belül megvan. 300.000km már nem hangzik jól ezért visszatekerik, csak érdekes módon a 13 éves és a 20 éves autókban is ennyi van :D
Ha azt akarod hogy ne legyen drága az alkatrész akkor a VW-nél drágábbat ne vegyél.
Meg ha te németből szeretnél patika állapotú autót behozni, az sem 2 forint lesz. Abból a pénzből lehet itthon néznék valami fiatalabb, jó állapotban lévő autót.
Én biztos nem hoznék be németből 15-20 éves autót, kivéve ha nem valami elvakult őrület lenne egy bizonyos típus iránt. De most behozni egy régebbi Audit, BMWt, VW-t, szerintem túl nagy hajcihő, de ez én vagyok.
Kíváncsiságból rákerestem mobile.de-n az E39-re a fent említett kritériumokkal. A legolcsóbb 1000 euró, gondolom annak van valami nyűgje, a következő már 1600 euró. Az kb. félmillió Ft + trailer + regadó + vám. Ennyiből itthon is van E39, regadó meg egyéb szórakozás nélkül.
De egy ilyenért kár kimenni németbe:
Tényleg jó lenne tudni, mennyi pénzt szánnál rá.
Marika köszönöm nem kérek több privátot!Egyébként te komolyan írtad,hogy 2,5milláért akarsz bevásárolni ezek közül a tizenéves lefingott 20gazdás sedanokból?!
Mondjuk az eszed meg van hozzá,lásd ezt a kérdésedet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__730..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!