Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót válasszam?

Melyik autót válasszam?

Figyelt kérdés

Kérlek szépen titeket, mondjátok el a tapasztalaitokat, véleményeteket ezen autókról =) Fontos lenne, köszönöm szépen, első autóm megvásárlása előtt állok.

[link]

Ritkának látszik 1.5ösként, igaz régi, de ahogy elnézem nem fogyaszthat sokat és ha leellenőrizve lett és nem rohad, nem látom hátrányát a megvételének.

Másodikhoz linket nem adok, mert sok van belőle. egy 2000 évjáratú 2.0 Mitshubishi Galant lenne az.

a 140 lóerős változat. itt csak a kocsiról alkotott véleményre lennék kíváncsi =)

harmadik: [link]

itt is inkább az autó típusról alkotott vélemény érdekelne, mert nem muszáj pont ezt a kocsit választanom.

2015. aug. 19. 18:22
 1/5 A kérdező kommentje:
ill. őt is néztem =) [link]
2015. aug. 19. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez a BMW egy hányadék, kerülni kell mint a büdösxart (egyáltalán, milyen ízlésficamos idióta berhelte bele azt a hifi-t?!). Ez egy veterán autó, napi közlekedésre nem alkalmas. Veteránnak meg nem megy el mert szét van taknyolva.

Galant lehet jó, de sokat fog enni. Jó lenne tudni, hogy mire használnád és számít-e.

2015. aug. 19. 18:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem. Közeli városokba való közlekedésre, hosszú távra csak nagyon ritkán.
2015. aug. 19. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:

A BMW mindkettő gusztustalanul le van lakva, kerüld el szerintem.

A Hyundai poén, (szerintem bűn ronda, de ez ízlés kérdése..), viszont első autónál azzal kalkulálj, hogy előbb-utóbb meg fogod zúzni (mindenkivel megesik, főleg kezdőként), és akkor marhára nem mindegy, hogy milyen az alkatrész-ellátottság. Ez egy ritka modell, tegát a bontott cucc is ritka hozzá, macerás beszerezni bármit is.

Én a helyedben vennék egy Corollát, 2001-es évjárat már belefér a keretbe (legalábbis a Hyundainál nem drágább), 1.6-os (110 lovas) motorral az is tud menni, mégsem zabál ki a vagyonodból, nem igazán romlik el, de ha mégis, minden van hozzá.

De ha a felsoroltakból kellene választani, akkor Galant. Csak vigyázz, hogy ne rohadjon.

2015. aug. 19. 19:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a segítséget =) Őszintén nekem is az a vágyam, mint minden első autósnak, hogy egy icipicit egyedibb legyen a járművem =) galantot nem látom mindenhol, de elég pofás, nagy erős, és egyedibb a kinézete, illetve a fogyasztása sem olyan vészes.
2015. aug. 19. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!