Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Inkább melyik autót válasszam?

Inkább melyik autót válasszam?

Figyelt kérdés

Én ezt a kettőt néztem ki

[link]

[link]

-legyen megbízható, ne keljen bármelyik pillanatban félmilliós javitásokat kidobni

-aránylag fogyasszon keveset

-valamennyire lehessen bele pakolni (ha esetleg elutazunk, akkor a nagyobb csomagok is beférjenek

-nem vagyok egy versenyző tipus, de ha egy kisebb előzrésre kerül sor, akkor ne kelljen kitaposnom a belét

friss jogsis vagyok (18 éves), ez lesz az első autóm, és amíg nem megy rutinosabban a vezetés, addig nem szeretném lecserélni (1,2 évig)

Vagy esetleg tudnátok mást ajánlani?

a határ max 800 ezer Forint

2015. júl. 28. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
1 pont a Hondának. A Swiftnél kényelmesebb és nagyobb autó. Igazából mindkettő egyszerű technika és megbízható. Csak a Suzuki az tényleg az abszolút fapados autó. 100 felett már minden becsapódott legyet érezni, a kasznija nagyon gyenge. A Honda sem egy Hummer, de érezhető a különbség.
2015. júl. 28. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha 1-2 év múlva úgyis cserélnéd, akkor én a Suzukit venném. Egyébként ha ez a csere nem cél, csak egy lehetőség, akkor vedd a Hondát, mert igaz, hogy sokkal drágább, de minden tulajdonságában jobb. Aztán majd ráérsz akkor lecserélni, ha kezd szétmenni, vagy valamilyen téren többre van szükséged.
2015. júl. 28. 13:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem Suzuki és tedd félre azt a plusz 500ezret amit nyersz vele ha nem a Hondat választod (akár javitasokra is)De igy első ránézésre korrektül bantak vele szepen ki is volt pucolva mig a Hondánál a gumiszonyeg kisse poros volt vagyis a tulaja lehet nem szerette igazan ezek apró dolgok de van jelentőségük.Figyelj ha ugyis lecsereled hamarosan akkor fölösleges a hondaert 8 kilót adni mikor a Suzuki 3 kilóert viheto es kmter sincs benne annyi.Szval sztem vedd a Suzukit.Raadasul a Honda meg azt is kiemelte hogy 2.tulajtol szval kitudja én nem vennem meg azt 8 kilóert hanem akkor sporolnek mondjuk egy 2005 os Civicre de ht tetudod :) A swifteknek tenyleg pörgős a motorjuk varosban ideális nagyon rokonomnak volt 1.3as suzukija azt hiszem az 2003 as évjárat volt de az most lényegtelen egyszóval jo kis autok azok a swiftek.Itt a Honda mellett tenyleg az szól nyilvan hogy nagyobb meg fiatalabb is.Menj el es probald ki nezd meg mindkettőt es donts latatlanba nehez autot venni ;) Jó vételt :)
2015. júl. 28. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!