Melyik autót válasszam? Nem tudok dönteni.
Az autónál nem csak a vételár, az átíratás jelent kiadást, azt fent is kell tartani, ami nem csupán a tankolás költségeit jelenti.
Legyen az a te döntésed, hogy milyen autót veszel, de gondold végig, hogy egy esetleges előre nem tervezett szervizre lesz-e keret, fedezet.
Én ezek közül a Swift Gti-t venném!
Opciók még:
Peugeot 106 S16
Peugeot 306 S16
Citroen Saxo VTS
Citroen Xsara VTS
Nissan Primera GT 'red top' (P10)
6-700eFt-ért meg már van Renault Clio RS.
A franciák nagyon jók ebben a kategóriában. Vagy azt vagy japánt. ESi-ből már nehezen találni vállalhatót és nagyon elszálltak az árakkal.
Én imádom a BMW-t, de szerintem 316i-t ne, ha kicsi élményt is akarsz. Abból legalább 318iS-t (140hp) de méginkább 2000ccm és felfelé.
Ebben a kategóriában és évjáratban ÉS árkategóriában egyik se lesz hibátlan. Lehet a Honda műszakilag jobb, de ott meg ráköltöd a kasznira azt amit egy franciánál a műszaki rendberakásnál.
Ennyi pénzből csak a Swiftbe vágnék bele. A Honda megbízható, de ha mégis valami baja lesz, akkor mélyen zsebbenyúlós lesz. A BMW bizonyára külföldröl olcsón megvett alja állapot felpolírozva és palimadárra várva áll egy kereskedőnél, vagy egy nyeréskedő magánembernél, hogy megvedd, úgyhogy inkább ne, meg a javítás is sokna lesz, mint a Hondánál.
Ezért a pénzért a Suzukit a három közül, mert megbízható, ha netán baja lesz, akkor olcsó lesz javítani, olcsó megvenni egy jó állapotút, és nem Németországból guberált lelakott olcsó példányok vannak eladók belőlük. Egy régebbi Corollával is jól járhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!