A3 1.4 TFSI sedan 2014es (25 ezer km) vagy A4 2.0 TDI 2014es (45 ezer km)?
Árban minimális eltérés van. Nyilván látom, hogy az A4 az inkább sedan , kényelmesebb, nagyobb. Inkább tapasztalatokra lennék kiváncsi, szervíz, motor, stb.
2016. márc. 1. 11:41
1/7 anonim válasza:
Mi a kérdés? Az a4 nagyobb, valszeg jobban felszerelt, erősebb motorja van, ami viszont kevesebbet fogyaszt, a 2.0 tdi az egyik legkiforrottabb motor. Nem értem, ez hogy lehet dilemma.
2016. márc. 1. 12:05
2/7 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén, "csak" 400 ezer ft a különbség a két autó között, és nekem ez gyanúsan kevés. Nem is gondoltam, hogy ennyire egy árkategória lenne a kettő, én A4eseket sokáig nem is nézegettem, mert úgy gondoltam, hogy minimum 1 misivel drágább.
2016. márc. 1. 12:10
3/7 anonim válasza:
Újonnan, egy a3 1,4 tfsi sedan kb 8-9M, az a4 meg 11, viszont drágább autó gyorsabban veszít az értékéből, plusz ugye többet is futott. Ezért kerülnek kb 6,5-be az a3asok és 7-be az a4esek 2 évesen.
2016. márc. 1. 12:15
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a korrekt és hozzáértő választ, sokat segítettél :) Akkor szerintem ez el is dőlt :)
2016. márc. 1. 12:21
5/7 joco5582 válasza:
Szerintem nem az a kérdés, hogy az A3 és A4 között mennyi a különbség, hanem az, hogy ugyanezen felszereltségű évjáratú A4 a piacon mennyiért van.
Ha ez az autó a kínálat aljára esik, biztos hogy volt "előélete" ami nyilvánvaló. Egyéb esetben sajnos úgyis eltitkolnák. Főleg ha kereskedő.
Általában a kínálat alja és közepe nettó szívás. Ami már biztosabb annak az ára a kínálat felső részébe esik.
A kmt meg még egy 2014-es autónál se nézném. Főleg dízelnél. Senki nem 45ezer km-re fizeti ki a dízel árát. Mondjuk, mert ennek kétszerese van benne attól még lehet jó.
A TFSI híresen betegágy. Azt mindenképp egy komoly átvizsgálás, kikormolásra el kell vinni, és mondjuk egy új vezérmű lánccal kezdeni.
2016. márc. 1. 15:13
6/7 joco5582 válasza:
Bocsánat ez már úgy látom szíjas
2016. márc. 1. 15:24
7/7 KÁ ügynök00 válasza:
szerintem jobban nézki az A3 és,kevesebbet mentek vele a3
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!