Melyik autót válasszam?
Mi a véleményetek erről 2 autórol? Szeretnék 4 es golfot venni de csakis tdi-t.melyiket vegyem? Fekete vagy a kék?
Nekem az első sokkal jobban tetszik. Csak hát 250k km az nem kevés! Viszont ha minden igaz az még nem PD, hanem a "klasszikus" adagolós, ami kivisz a világból.
Én is 4-es golfban gondolkozok, de inkább 150Le változat felé kacsingatok, viszont az mind PD. Ha abban PD elemeket kell cserélni, akkor kb a gatyám rámegy.
Ne aggódj a sima tdi-ben is meglesz csak az alkatrész az autó vételárának a negyede minimum!
750e ft-ba könyörgöm,ne világot megváltani akarjunk.
Ha mindenképpen "versenyautó occón 7 literes fogyasztással" akkor ne arra ,hogy csili vili fényezés, "éndzsöl ájz" led lámpákkal legyen,hanem menj arra,hogy oké fújni kell,lakatolni ,de a turbo akkor legalább ne sipoljon.
Ismerősöm vett egy olyat mint az első.
Nagyon menőnek érzi magát, 1.2 millába van neki a 750-ért vett Golf és még légkondi sincs benne.
Rohadtul túl vannak árazva és a fejed fogod verni a kormányba a 40 fokban nyáron.
Netán irigykedsz rá? Ez már a második kérdés, ahova kiírod ezt. Képzeld el, nem mindegyik Golfot adták légkondi nélkül. Rengeteg 3-masban is van már.
5: igen irigykedek most lebuktam.
Amúgy ez ilyen 25 éves kiadás és amit láttam idáig abban egyikben sem volt légkondi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!