Melyik autó márkát utálod a legjobban?
Figyelt kérdés
Nekem a Lada nem tetszik...2010. ápr. 3. 15:33
51/55 anonim válasza:
Citroen, Renault, Peugeot, Fiat
52/55 anonim válasza:
Ha lehet, nem utálok, tekintve, hogy az utálás bennem jön létre és ott is marad, tehát hatását, ami 99.9% negatív is ott fejti ki. Egy élettelen fantázianevet, ami mögött emberek vannak, eléggé nagy butaság volna utálnom. Bizonyos, hogy ma a nagy márkák mögött nyoma sincs az egykori alapító(k) eredeti elgondolásainak, néhány kivétellel.
53/55 anonim válasza:
09:56 A BMW-s tövignyomja, a BMW akkoris előz amikor temár lassítasz a pirosnál, a bmw-s farol a kanyarokban, a BMW-vés nemadja meg az elsőbbséget, és dudáll, hogy menny anyádba attól, hogy elsőbbésgedvan, még én bmw-s vagyok sza menny anyádba.
Ja ez nem általánosítás, hanem közelmulti tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!