Nem értem mi ezzel a problémátok! Kifejtenétek bővebben?
2010. ápr. 4. 09:36
32/55 anonim válasza:
Suzuki, Daewoo, Hyundai és társai
2010. ápr. 5. 08:23
33/55 anonim válasza:
Hát ez a tipikus magyar gyerek :) Nemismeri de divatból lefikázza. Énis húztam a számat mikor megvettem az első swiftem (2001 - régi kasztni). 1 év alatt 38ezer km-t raktam bele, 110nél került hozzám, egyszer nemvolt szervízbe. A második (2002) fél évig volt meg, 22ezret kapott, szintén nemlátott soha szervízt. Ahogy a műszakin mondták : az olajozott villám :). Ahhoz meg hogy papírautó : Nem kell összetörni :)
2010. ápr. 5. 13:20
34/55 anonim válasza:
23:19
Szánalmas irigy hülyegyerek vagy.
Látszik hogy még meg se érintettél BMW-t.
Tudod nem 2000-nél kezdődik, hanem 1,6-nál és nem 6 hengernél hanem 4-nél.
Az enyém is egy ilyen 316, 4 henger 102 lóerő és 7 liter a vegyes fogyi, az alkatrész olcsóbb bele mint egy 2-es Golfba, és kényelmes, merev kasztnija van.
Ja amúgy meg ne akarj 200 ezerért BMW-t venni
2010. ápr. 5. 13:31
35/55 anonim válasza:
De azért az tény, hogy az 1.6 motor jet-skibe való, nem egy bömösbe:)))Nekem is négyhengeres van, de az legalább dízel!
2010. ápr. 5. 17:41
36/55 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy aki utálja a BMW-t az egy fas zkalap! Nameg a Hyundai-KIA pároson nem tudom túltenni magam! De most komolyan, mi problémátok van vele? Csak mert én 3,5 év alatt 90ezer kilométert tettem az 1.3-mas Rio-mba, úgy, hogy semmi baja nem volt, most meg egy 1.4-es cee'd-et vettem, és 21ezer kilometer alatt szintén semmi baja, arról nem is beszélve, hogy ki mernék állni bármelyik 1.6-os golffal!
2010. ápr. 5. 18:28
37/55 anonim válasza:
Én konkrétan azért nem szeretem a BMW-t mert a hátsó ülése kényelmetlen:S Merci, Volvo, Audi, VW nekem csak ezek, bár a Hyundai-al nekem sincs semmi bajom
2010. ápr. 5. 18:33
38/55 anonim válasza:
13:31
Nagyon sajnálak hogy nem tudod az elolvasott szöveget értelmezni!!! Abbol a szövegböl irigységet leszürni... na ahoz tudás kel! Csak tod az a baj h 10 bmw tulajdonosbol 9 fikáz minden kocsit föleg a suzukit! Nah most akkor ki a szánalmas nyomore'k...?!jah meg 7 liter fogyi...(fogyi esetleg te vagy) ezt gondolom szemre mondtad meg . Am az ilyen jellemtelenekhez a szó is kár! Nem birjátok felfogni h sok embernek nem menözni meg driftelni kel az auto hanem eljutni A pontbol B pontba és ehez sok embernek elég egy 150-200 e suzuki is ami fogyasztásilag , fenntarthatoságilag , alkatrészileg olcso a bmw-vel ellentétben! akár mit beszélsz az ilyen "átlagautokbol" a bmw-nek a legdrágább az alkatrészutánpotlása! És ezt nem ilyen sz@rha'ziak állitják hanem olyanok aki értenek is hozzá.
2010. ápr. 5. 19:16
39/55 anonim válasza:
A Suzuki Swift 1.3 3ajtós röhögve megeszi a 8at
2010. ápr. 5. 19:18
40/55 anonim válasza:
és a bmw? 10-et ha oly ugy van használva 12öt. nem tom te h vagy vele de nekem számit 2l benzin.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!