Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó márkát utálod a...

Melyik autó márkát utálod a legjobban?

Figyelt kérdés
Nekem a Lada nem tetszik...
2010. ápr. 3. 15:33
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Gyökérgyerek!Tanulj már meg először helyesen írni, aztán írjál!A hülye véleményed én már cáfolom is!Nézz körül az Unix áraknál, még a 206 dízel Peugeot néhány holmija is drágább mint egy prémium kategóriás Bímeré!Ne kezdjél itt fikázni, mert megkereslek, felnyúlok a seggedbe, megfogom a nyelved és kifordítalak pikk-pakk!Mit képzelsz magadról?Normálisan is lehet írni, nem kell lobogni, meg kritizálni olyat, amit mások mondtak, mert neked nincs tapasztalatod benne!A Suzuki ha van benne víz, olaj, a világból kimegy az tény, de ha töröd, nem sok eséllyel szállsz ki belőle, ez is tény!Nem kell ezen itt hisztizni!
2010. ápr. 5. 20:52
 42/55 anonim ***** válasza:
04' es Fabiám van. Nem azért szeretem mert keveset fogyaszt, mert az a neve, hogy skoda, vagymert fekete, vagymert xy idő alatt fennvaaa száázoooon és hasíít a gééép meg f*sza rajta a sportdob meg a direktszűrő meg a "csippppptuniiiing" hanem mert az enyém és megdolgoztam érte. Legyen valakinek bmwje vagy suzukija, egy autótól nem lesz senki jobb ember. És nem jogosítja fel arra sem, hogy lenézze/lehurrogja a nála szegényebb/gazdagabbat. Jobb a békesség :)
2010. ápr. 5. 21:47
 43/55 anonim ***** válasza:

Hallod ember belinkeltem a bmwpower lexikont nézd meg ott a motorokat, enyémben az M40 van és az 1,6-os 102 lóerős sor 4-es.

Látszik hogy nem értesz az autókhoz mert akkor nemmondanád hogy 10-12-t eszik. Annyit egy 320 zabál, és az 2000 hathengeres.

Az ilyen kii 1,6-osok elvannak 7-7,5 literrel. Ezeket nem kell úgy pörgetni, mint a Suzukikat, és a többi japánt. Alacsony fordulaton tök jól elvan. Meghát van nyomatéka.

2-esből lazán lehet vele indulni.

Kevesebbet eszik, mint egy Suzuki és ráadásul alig volt több fél milkánál.

És ezekből a rohadt sztereotípiákból van elegem hogy a BMW-s driftel meg a BMW-s elüt meg nem adja meg az elsőbbséget..hát ez hülyeség.

Engem majdnem elcsapott már Suzuki Swift sportos amikor motorral voltam, meg már ignis is, de ugyanúgy renault is nekem akart jönni.

Ha valaki hülye akkor Rolls-Royce -ban is hülye meg Daciában is.

De attól még nem kéne hazugságoka irogatni hogy a 316-os megzabál 12 littyót.. pff.

Az E60-as 530d BMW 3.0 hat henger 200 valahány lóerős dízel automata váltóval 6,3-at eszik. Ezt múld felül.

2010. ápr. 6. 09:56
 44/55 anonim ***** válasza:
Megnézném én, hogy hol eszik egy 530d 6,3-mat! A legkisebb fogyi 8L, és akkor is keveset mondok, lehet...
2010. ápr. 6. 12:40
 45/55 anonim válasza:

Utolsó válaszoló te tényleg nem vaagy normális ! Miért ne enne annyit? elmondom neked h nekem egy BMW E90-em van, ami a mostani 3-as sorozat! 2.0 dízel motorral, és képzeld el, hogy 100km-en képes beérni 4,8al!

szoval nem tudom miért hihetetlen, hogy a BMW tényleg keveset eszik! Neked max az a problémád, hogy nincs rá pénzed, és nagyon irigy vagy, de ha lenne lehetőséged kiprobalni, vagy esetleg utazni ilyennel, hogy lásd, hogy mit is tud a fogyasztással, akkor nem írógatnál ilyen baromságokat...

2010. ápr. 6. 14:27
 46/55 anonim ***** válasza:

Egyrészről: Nem vagyok irigykedő!

Másrészről: Te meg egy elfogult márkafan vagy! Egy kis gond van ezzel a 6,3-mal, mégpedig, hogy egy 1.4 - 1.5 Diesel kisautó fogyaszt ennyit...

2010. ápr. 6. 14:40
 47/55 anonim ***** válasza:
utolsó ez hülyeség. nekem 5.5öt eszik az 1.9pdtdi-m
2010. ápr. 6. 14:41
 48/55 anonim ***** válasza:
... és egy majd' 400 kilóval nehezebb, automata 3literes 6hengeres meg nyilvánvalóan nem egész 1 literrel eszik csak többet...
2010. ápr. 6. 14:43
 49/55 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kellene érteni BMW-s barátunkat. Csak BMW-t szabad venni, mert az az egyetlen autó, ami kifizetődő. Keveset fogyaszt, olcsó a biztosítása, nincs rá mindenféle adó, és a legolcsóbb az alkatrész hozzá.
2010. ápr. 6. 16:54
 50/55 anonim ***** válasza:
Jól van emberek!Csituljatok el!Az a kérdés, melyiket utálod?Nem az, hogy miért nem utálod és miért jobb x,y-nál!Az 1.6 motort manapság már Jet-ski-be teszik, Bmw-be röhej!Nyomaték abban?:))Semmi.AZ E-60 30d 218Le manuál váltóval Hannover-Budapest 6,3 lityó, ha tetszik, ha nem.Suzuki egy olcsón fenntartható nagyon jó kis verda, de nem ülnék benne csattanáskor az biztos.Hülyeségen vitatkoztok...
2010. ápr. 6. 19:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!