Melyik autó márkát utálod a legjobban?
Lehet, hogy neked nem tetszik, de attól még jó.
Amúgy én a VW konszernt utálom (VW, Skoda, Audi)
Főleg az Audit
És a kedvencem a BMW
nekem nem tetszik a Mercedes S osztály, 7es Bmw, A8 as audi, mert nehéz vele parkolni.
nem tetszik a szuszka, mert ha csatt, az halálos
nem tetszik a honda, mert japán
nem tetszik a volkswagen konszern, mert német
nem tetszik az alfa, mert túl olaszos
nem tetszik a fiat, mert túl fiat
nem tetszik a lada, mert túl kocka
nem tetszenek az amerikaiak, mert túl nagyok
nem tetszenek a koreaiak, mert olyan kis izék
nem tetszenek az indiaiak, mert kicsik
milyen kocsi kell nekem???
Régebbi Suzuki (abszolúlt nem biztonságos, úttartása béka segge alatt)
Mercedes E (Sokat zabál és az etnikai kissebség közkedvelt járműve)
Renault Thalia (Kivülről viszonylag nagy, belül nagyon kicsi)
Nissan Micra (egyáltalán nincs autó formája, rengeteg vele a probléma)
Lada (alapból nincs vele bajom csak a sok hülye tuningolja és remeg a fél település tőle)
Kispolski (istencsapása, motor gyenge, semmi hely nincs benne)
Trabant (a hangja miatt és pici)
Daewoo (maradjon a hűtőknél és a légkondiknál, teljesen megbízhatatlan, szétesős autók)
Dacia Logan ( Nem is ötezer euró, nem is szép, mindenben elavult, 900 kilós mint egy szuzuki)
Amit szeretek BMW (5-öst nem mert az is az etnikai kissebség közkedvelt járműve) mert erős motor van benne amihez képest kedvező a fogyasztás, iszonyatosan megbízható egy autó, hosszútávon is nagyon kényelmes, az alkatrészek olcsók hozzá ahoz képest hogy felő kategóriás autó, nagyon erős a karosszériája (tolattam és az arcomba sütött a nap, szinte nem láttam semmit és így egy táblát sikerült 45 fokos szöge téríteni, de egy karcolás nem lett rajta, hasonló fizikai behatásnál egyik barátom suzukiáról leszakadt a lökhárító)
és amit még szeretek a Toyota Avensis, Corolla: hihetetlen módon megbízható autók, 350.000km-et futott benzines toyota ha normálisan karban van tartva és nem gyilkolták, még motorikusan mindig olyan mintha vadi új lenne.
16:03 nál a pont:
A Toyotámban 200000 van, és teljesen új autóként kezelhető. A világon semmi baja, és kegyetlen erős (1,4 es Corolla)
Imserősömében pedig 350000 van, és annak sincs a világon semmibaja, és szintén megy int az őrült (bár még az életbe nemhajtották :P ) megis látszik rajta, ha még gyártanák aztis ellehetne adni újnak. Ja igen a keménység, belémcsúszott egy peugeot, nálam karcolás sincs, annak pedig darabokra repedt a lökhárítója.
Amit nemkedveled az a suzuki, a vw és az összes francia.
a suzukinak csak a keménysége a probléma, tényleg papír.
Azonkívül nagyonmegbízható autó.
Amit utálok: Toyota, Nissan, Opel, BMW, Suzuki, Ssang yong, Tata
Amit imádok: Volvo, Volkswagen, Audi
Amit kedvelek: Mercedes, Honda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!