Melyik autó tetszik a legjobban? Milyet vennél, ha sok pénzed lenne?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 19:38
2/14 anonim válasza:
Egy hatalmas KRAZT :D vagy GAZ-t Nem tudom de ilyesmikről szoktam álmodni :O
3/14 anonim válasza:
Buick wildcat (ha sok pénzem lenne)
Uaz terepjáró (ha lenne pénzem)
6/14 anonim válasza:
Honda Civic, Opel Insignia, legújabb Ford Fiesta
7/14 anonim válasza:
Opel Insignia OPC
Mercedes-Benz CLS 63 AMG
9/14 A kérdező kommentje:
Miért akar mindenki ilyen nagy zöld terrorista "autót" ? :D Ha nekem rengeteg pénzem lenne, ŐT venném meg: [link] BMW X6
2011. aug. 1. 21:19
10/14 anonim válasza:
azért ,mert azokban élet még, meg szenvedély....helyenként jól jön az erő meg a nyomaték..aki meg zöldet akar, az még szív vele, mert ha besz@rik a Li-ion akksi, akk az non drága bele..meg a zéró emisszió se annyi, amennyi, mert az előállításakor is termelődik káros anyag, szal ha kiszámolja az ember, h menniy az annyi, akk kijön, h egy elektromos autó is 40-50 g CO2-t bocsát ki 100 km-en /egy ember 50 g-t bocsát ki/
(mercis, opelos voltam, 22:39)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!