Első nagymotor milyen legyen?
Figyelt kérdés
Idén szántam rá magam, hogy megveszem az első komolyabb motort az Etz után (150 -es). Én a Honda Cb500f gépre gondoltam, de próbáltak lebeszélni, hogy idővel az 500 kobcenti és 48 lóerő kevés lesz. Nem akarok száguldani, de azért legyen erő a vasban ha odahúzom azt a gázkart. Kevés lenne a Cb500f szerintetek?2016. márc. 14. 12:28
11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik a Cb500f, és szerintem simán elég lenne nekem.. Annak is 180 a Végsebessége, biztos tudja tartani a 100 -120-as tempót, nekem ez már bőven elég lenne. Plusz két személlyel ha megyek, és odahúzom neki, akkor gyorsuljon és ne gondolkodjon.. Ezekhez kevés lenne az 500 köbcentis 48 Le s Cb500f?
2016. márc. 14. 18:40
12/17 anonim válasza:
Az a 48Le és ha jól emlékszek 42Nm az nem túl acélos 2 személyre. Oda azért illik már 600/650ccm.
Nekem kollégám egy Suzuki GSX650F-ben gondolkozik. 86Le és 62Nm. Nekem pl nem tetszik, de hát ízlések és pofonok. :)
13/17 BiTOPro97 válasza:
14/17 anonim válasza:
Mindenki ezt a designt követi egy ideje.
Nekem pl ő a szerelmem: [link]
15/17 A kérdező kommentje:
Azért az a válaszoló aki a nyomatékról írt a Cb500f nél, beleültette a bogarat a fülembe. 42 nm tényleg karcsú, a 250 -es Etz 28 nm nyomatékú és szinte mindenhol kevés főleg utassal.. 1.5 szeres a Cb500f nyomatéka,lehet, hogy kevés lenne két személlyel ez a vas?
2016. márc. 15. 14:44
16/17 anonim válasza:
Én írtam Nm-t. Igen, szerintem 2 személynek a dinamikus haladáshoz kevés az 500-as gép.
Én még a suliban kipróbáltam egy GS500-at (nem azon tanultam, csak elkértem egy körre), ami kb ugyanaz mint a Honda.
Nem rossz, nem rossz, de szerintem csak 1 személynek. Továbbá én nem szeretem a 2 hengert, de ez már az én szubjektív véleményem. :)
17/17 BiTOPro97 válasza:
Ez a két személyes dolog is személy függő, én megfontolt és gyakorlott motoros vagyok a fiatal korom ellenére, de rám hasonlítókat már utas küldte kórházba, mert elbénázta. És még csak nem is hibáztatható érte. Szóval mögém csak olyan ülhet fel aki maga is motoros, vagy gyakorlott 'utas'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!