Tudtok nekem olyan kismotorokat mondani, amik "nagytestűek", és 2006 után gyártották?
Figyelt kérdés
A nagytestű kismotorok alatt azt értem, hogy olyanok, mint pl. az Aprilia rs 50, de nem olyanok, mint pl. az Aprilia sr 50. Tehát 50 ccm alattiak, és bár kismotorok, de nem robogónak, és nem is valamilyen crossmotor szerűségnek néznek ki, hanem normál nagymotornak, vagy legalábbis nagyjából. 14/L2016. jan. 23. 16:52
1/5 anonim válasza:
Ahogy te is írtad: Aprilia RS50
Romet ZK50
Yamaha TZR50
Derbi GPR50
Más hirtelen nem jut az eszembe. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, pont olyanokra gondoltam! :) De ha tudtok, jöhetnek még. Motorvásárlásban gondolkodom, de csak majd akkor engedik meg a szüleim, ha 16 leszek...De már nincs másfél év se. Soknak tűnik, de már annyira várom, hogy ennyire előre tervezgetek. :D
2016. jan. 23. 17:26
3/5 anonim válasza:
Hát akkor ha jól sejtem "A1"-et csinálod meg, akkor már inkább valami normális 125-ös gépbe gondolkozz és ne egy kávé darálóban!
4/5 anonim válasza:
Előzőből kimaradt:
Aprilia RS125
Honda CBR125R
Yamaha YZF R125
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi ezeket is. :)
2016. jan. 23. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!