185cm magassághoz milyen nagymotor a jó? Honda Hornet 600-t szeretnék, de azt mondják kicsi nekem. Kezdő motoros vagyok.
Figyelt kérdés
2015. dec. 12. 18:20
1/4 anonim válasza:
Pedig szerintem jó a Hornet.Ültem már ilyen gépen,190 cm vagyok,de nem volt vele bajom.
2/4 anonim válasza:
Hát neked valami nagy túraenduro kéne, de ha elférsz a Horneten akkor vegyél azt.
3/4 lupara válasza:
Ülésmagasságok motortól függően 72-96cm közt vannak.A Hornet 81cm körül lehet,nem alacsony,jó közepes.(90cm-től feljebb nem jellemző utcai motorokra).Innen úgy tűnik jó lesz,de ez kevés,nagyon fontos a kényelmes testhelyzet.Vétel előtt rá kell ülnöd,biztosan leérsz majd két teletalpal.De ez kevés.Mozgásban is ki kell próbálnod,lábtartókon levő lábakkal.Ha otthonosan érzed magad a motoron,és könnyen irányitod,akkor jó a méret.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segitségeteket :)))
2015. dec. 13. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!