Motorkerékpárra (HORNET) milyen gumit vegyek?
Figyelt kérdés
Hello! Eljött az idő gumit kell vennem a motorra (600cm3 túragép) Igazából arra lennék kiváncsi milyen márkát ajánlotok és milyet ne. Van aki az xy ajánlja van aki pont azt nem, hanem teljesen más márkát. Nekem eddig a Pirelli diablo strada szimpatikus (van neve+olcsó). Vélemények?2015. okt. 7. 18:03
1/4 anonim válasza:
Nekem Bridgestone van fent,nagyon jól tapad.Continentálom nagyon csúszott,szerintem jó még a Dunlop,Pirelli is.
2/4 anonim válasza:
Mire és hogyan használod? Nekem continental atack pro volt a cbr-en...meg voltam elégedve vele,jól tapadt peremen is és nem nyúlt nem mászott egyáltalán,68000 volt párban.
3/4 A kérdező kommentje:
Ok. A csúcssebességem 150 volt. Félek rajt. Nem döntögetem.
2015. okt. 7. 18:36
4/4 Hondás Peti válasza:
Ha nem mész nagy sebességgel, és nem döntögeted a motort lábtartóig, akkor mindenképpen valami road-os gumit nézzél (pl Michelin pilot road). Azokkal sok kilómétert tudsz megtenni, és viszonylag hamar "üzemmeleg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!