Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik megcsinálták a B125-öt,...

Akik megcsinálták a B125-öt, milyen tapasztalataitok vannak tanfolyamokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tehát pl. 20 év B-s tapasztalattal és közepes motorozási tapasztalattal (pár évig jártam nagymotorral és nagyrobogóval) mennyire nehéz a tanfolyam? Nektek kellett e pótórákat venni és ha igen, miért?

Valóban kijön a harmincpárezerből, vagy kell még hozzá számolni?

Mi a különbség ha viszek saját motort vagy ha nem?

Váltós vagy automata motoron érdemesebb a tanfolyamon tanulni?

2015. szept. 7. 09:48
 1/3 anonim ***** válasza:

14 évesen segédmotor jogsi, 17 évesen B-s jogosítvány és B125. Elsőre ment minden, mert volt annyi tapasztalatom segédmotorból (simson, yamah dt 50), hogy bőven bírtam egy 125 cc motorral is. Szóval nekem nem kellett vennem pótórákat, mert ment minden szépen. 30 ezerből megúsztam a B125-öt. (2010)

Ée vizsga motorral csináltam, akkor még nem volt 125cc-es motorom.

Egyértelmű, hogy váltós, mert ha automatát választasz, nem mehetsz váltós motorral, csak automatával. Benn lesz a jogsiban.

Ha tévedek, valaki javítson ki.

2015. szept. 7. 11:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Ée = Én
2015. szept. 7. 11:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Motorjogsi megszerzése az idő és költség kivételével nagyon-Nagyon könnyű. Akinek nem megy az ott megkövetelt rutin, az jobb is, ha megbukik. Városi vezetés meg ugyanolyan, mint autóval - kis szerencsével elsőre meglesz.

Amikor csináltam az A2-t, volt a csoportomban egy B125-ös, ő vett sok órát vezetésből. Úgy érezte, hogy biztonságosabb így gyakorolni, mint egyedül.

Valójában nem nagy szám. 1-es és 2-es rutin feladatokat kell csak abszolválni.

2015. szept. 7. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!