Alfa Romeo 147 vélemények?
Akinek ilyen autója van az légyszi írja le a tapasztalatait.
1.6 T.Spark típust néztem ki. Megbízható autó? Gyors? fogyasztása? kényelem?
Nekem 1.6 ts-em van.Szépen megy, fogyasztás jó: 6.2 liter 100 km-en. Probléma van vele: benzint kell bele rakni, 20 e km ként olajat cserélni, stb. Ez nem jürgen wágen, csodát ne várj tőle: ha azt akarod hogy magától menjen, vegyél valami német xart. Aki tud vezetni: olaszt vesz, aki nem németet. Szervizelni minden autót kell, bármennyire is fáj.
Ajánlom.
Nekünk egy 2001-es 1.6 ts van,4 éve hajtjuk.Szeretjük!Egyet értek azzal,hogy minden típusú autót szervizelni kell,ezt is.Nekünk még magától gond szerencsére nem volt/kivéve,hogy elütött egy őz minket :( /.Az alkatrészeket is belehetett normális áron szerezni utána hozzá.
A fogyasztása is rendben van és két gyerkőccel is kényelmes.
És tök jó,hogy mindig intünk egymásnak :)
"Szervizelni minden autót kell, bármennyire is fáj. "
Hiszed te. Vw-em életében nem látott szervizt vagy szerszámot. Ami pedig a fogyasztást illeti, a kis fogyasztás az 5-5,5 l nem pedig a 4 ajtós kocsi 8 literese, nem ez nem kevés, ez rettenetesen sok.
Ha valaki Alfát vesz, vagy megszereti, vagy eladja.
Nekem 2.0 TS van, 150 lovas. Átlagban 7,8-8-1 között eszik 100on. Nagyon megy;)! Sosem hagyott cserben, so sincs semmi baja. Annyira szervi igényes, mint bármely másik kocsim volt. Olajat eszi, de ez alfás dolog. kényelem: 10/10! vezetési élmény is 10es. Ugy tartja a kanyart mint egy dobókocka, szoval én imádom! Összesitve nagyon kényelmes, fogyasztása az enyém, ilyen teljesitményhez okés, megbizhatóságrol annyit, hogy ha használtan veszed, akkor jót kell kifogni, mert amit agyonhajtottak, zsebbenyúlós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!