Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alfa Romeo 147 vélemények?

Alfa Romeo 147 vélemények?

Figyelt kérdés

Akinek ilyen autója van az légyszi írja le a tapasztalatait.

1.6 T.Spark típust néztem ki. Megbízható autó? Gyors? fogyasztása? kényelem?

2010. ápr. 2. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Nekem 1.6 ts-em van.Szépen megy, fogyasztás jó: 6.2 liter 100 km-en. Probléma van vele: benzint kell bele rakni, 20 e km ként olajat cserélni, stb. Ez nem jürgen wágen, csodát ne várj tőle: ha azt akarod hogy magától menjen, vegyél valami német xart. Aki tud vezetni: olaszt vesz, aki nem németet. Szervizelni minden autót kell, bármennyire is fáj.

Ajánlom.

2010. jún. 23. 22:15
 12/16 anonim válasza:

Nekünk egy 2001-es 1.6 ts van,4 éve hajtjuk.Szeretjük!Egyet értek azzal,hogy minden típusú autót szervizelni kell,ezt is.Nekünk még magától gond szerencsére nem volt/kivéve,hogy elütött egy őz minket :( /.Az alkatrészeket is belehetett normális áron szerezni utána hozzá.

A fogyasztása is rendben van és két gyerkőccel is kényelmes.

És tök jó,hogy mindig intünk egymásnak :)

2010. aug. 25. 12:31
 13/16 anonim ***** válasza:
18%

"Szervizelni minden autót kell, bármennyire is fáj. "

Hiszed te. Vw-em életében nem látott szervizt vagy szerszámot. Ami pedig a fogyasztást illeti, a kis fogyasztás az 5-5,5 l nem pedig a 4 ajtós kocsi 8 literese, nem ez nem kevés, ez rettenetesen sok.

2010. aug. 25. 12:55
 14/16 Bellény válasza:

Ha valaki Alfát vesz, vagy megszereti, vagy eladja.

Nekem 2.0 TS van, 150 lovas. Átlagban 7,8-8-1 között eszik 100on. Nagyon megy;)! Sosem hagyott cserben, so sincs semmi baja. Annyira szervi igényes, mint bármely másik kocsim volt. Olajat eszi, de ez alfás dolog. kényelem: 10/10! vezetési élmény is 10es. Ugy tartja a kanyart mint egy dobókocka, szoval én imádom! Összesitve nagyon kényelmes, fogyasztása az enyém, ilyen teljesitményhez okés, megbizhatóságrol annyit, hogy ha használtan veszed, akkor jót kell kifogni, mert amit agyonhajtottak, zsebbenyúlós!

2014. júl. 28. 12:53
 15/16 anonim válasza:
Na akkor szedjük össze a sok választ és fikázó avagy istenítő commenteket. Nekem volt szerencsém venni egy 1.6 twinspark-ot. Hát a szervízköltségekről ne beszéljünk mert az alkatrész árak az eget verik mivel nem szereti az után gyártott alkatrészeket. Minden autót szervizelni kell ez tény de az Alfát sokkal sűrűbben kell sajnos. Egy tanártól vettem meg tip top állapotban egy évig semmi gond vele aztán havonta valami kehe. A szerelőm az 1.9 Jtd-re esküszik, hogy azoknak szinte semmi baja nincsen. Aztán pont a születésnapomon egy kövér gáznál összeakadt a motor és azt az árat már nem voltam hajlandó rákölteni. kicsit fanatikusnak kell lenni akinek ilyen autója van :) Most egy mindenki által fikázott igazi magyar 1.3 8v suzukim van és a 3 év alatt a légtömegmérő árát nem költöttem rá. persze a vezetési élmény meg a kinézet stb nem ugyan az de ez van sajnos. Tehát az biztos, hogy újra nem vennék bár nagyon szerettem :)
2015. aug. 16. 10:43
 16/16 anonim ***** válasza:
pont ez az hogy a suzukit is fikázzák és egy tök jó autó. Másrészt: A válaszol alapján akinek ilyen van valójában azok mind azt irják, hogy tök jó és bár benzint kér de annyira nem megbizhatatlan. Na és akinek nincs azok meg fikázzák, legalábbis a válaszok alapján. Szerintem sokan irigykednek, meg előítéletesek, de még egyben nem ültek.
2018. jan. 28. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!