Alfa Romeo 147 vélemények?
Akinek ilyen autója van az légyszi írja le a tapasztalatait.
1.6 T.Spark típust néztem ki. Megbízható autó? Gyors? fogyasztása? kényelem?
A Twin Sparkokat szidják mint az ISTENYILA, és mondhat bárki bármit, hogy olaszfikázó!
Az "olasfikázó" kommentes meg nem lát a fiat unokon túl....
Sz*rok, és kész! Hajtják őket állandóan, szervízperiódusokat, olajcseréket, stb-t nem tartják be, akkor mit várnak tőle?
a twin spark különösen a lehető legrosszabb választás szerintem, nézz csak utánna nepiteleten, mi "jókat" írnak róluk!
Hát el kell dönteni kicsit fanatikus kell lenni hogy ha 147 est szeretnél nekem is ilyen van 1.6 ts 120le. most már kb 60000 km hajtottam bele, szervizköltsége még most is kevesebb mint az előző autómnak ennyi kilométer után. Gyorsnak gyors 210 a vége hangja szenzációs, fogyasztás :D ki hogy használja hosszútáv klímával 8l ha kicsit az ember elereszti magát akkor simán meg lehet vele etetni 10-15l is.
kényelemről csak annyit hogy az olasz autókban már szinte alapcsomagban is több extra van mint a friccekében na meg kicsit jobb anyagokat használnak az olaszok. Viszont az a vicc hogy amire BOSCH van írva nem tart sokáig az autóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!