Alfa Romeo 166 vélemények?
Megbízhatóság: Szörnyű, hetente lerobban
Fogyasztás: a benzines rengeteget eszik, és az első kerekeknek túl sok lóerő az, szal vezeti is szar
szervizelés horoor..
Senkinek nem ajánlom (volt vele tapasztalatom)
értelmes ember nem ítélkezik mások szellemi képessége felett az autójuk alapján.
egyetértek az első válaszolóval, elég horror az eltartása. ha nem sokat közlekedsz, és szerelemből vennéd, akkor vegyél egy 3,2-es benzinest. legurít 14 litert városban, de olyan gyönyörű V6 hangja semmi másnak nincs a világon. nekem második szériából volt egy 2,4-es dízelem. pesten volt egy nagyobb esőzés ezelőtt 4 évvel, beázott az elektronikája, 5 hónapig volt szervízben az autó... viszont egyrészt adtak csereautót, másrészt ezen kívül SEMMI baja nem volt, nemrég adtam el, 200 000 km-rel.
az, hogy milyen tartós, csak a használattól és a szervízeltetéstől függ. közbejöhet bármikor vismajor, és nagyon rá lehet bele b@szni, de ez melyik autóra nem igaz? vigyázni kell rá és meg kell neki adni, amire szüksége van.
1. vagyok
Rokonomé az autó.
Első tulajdonostól vette (családi autó volt) és most is családi autó szerepét töéti be.
Jó drága is volt, és makuláltlan állapotú, egy karc nincs rajta, mégis mindig baja van.
Ellenben a 21 éves német autómmal semmi gond nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!