Alfa Romeo 147 vélemények?
Az a jürgenwagen amit te pocskondiázol az épp annyira minőségi/biztonságos hogy lesemmizze az Alfát!
Ez olyan: nézd a régi alfákat(145) , mára már semmit nem érő autók lettek(nem bírták a kiképzést), nézd meg a sokkal idősebb BMW-ket vagy GOLF-okat (mai napig is szépen mennek,csekély gondjuk van- leginkább kopó/forgó alkatrészek cseréje,de ez nem nagy megterhelés)!!
Mondjuk persze egy BMW-t ne említsük az Alfához.. Az egy egészen másvilág!
De ha már csak a VW-kkel hasonlítgatod,már csak akkor a VW nyer ebben a küzdelemben! Ezért nem kellene lesemmizni a jürgenwageneket!!
Teljes mértékben értem én miről beszélsz: Én BMW mániákus vagyok! Konkrétan E30-am van és a hátsókerekes élményautózás,na meg a stílusa az ami megfog nagyon!
De mégsem nézem le sem a francia autókat,sem az olasz autókat! pl: Fiat-ban is van olyan ami tetszetős,na meg az első szériás Laguna is tetszik!
Attól mert még én úgymond: Márkahű vagyok a BMW-hez,attól még ugyanúgy tetszenek más autók is (lehet hogy ha anyagilag tehetném , vennék egy jó Ford Sierra-t is a Bömös mellé)!
És pont ezért , mivel mindenkinek más az ízlése!
hát igen, "hallottakra alapozva mondtam"
Mindenki szidja így a francia kocsikat akik azt se tudják milyenek.
(Nekem 2 francia kocsi van a családban, nem cserélném el.
Sok paraszt csak divatból szidja, egy bevett hülye beszéd lett, hogy a francia kocsik szarok..
A Laguna már 5 éves és eddig csak olajcsere, gyertyacsere, ami elő van írva, és teszi a dolgát 1 pöccre télen - nyáron.)
147 es véleményem: a 156 os szebb, motorilag meg 147 es a jobb, (a boxerek).
a 159 es meg nagyon el lett találva, de annyit nem adnék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!