Mit kezdjek a váltóolaj cserével? Audi A4 (2001) automata
Van egy Audi A4-em, 2001-es széria , automata váltós. Nagyon kevés kilométer van benne , 7 hónapja vásároltam meg. Sokat állt az autó , keveset ment. Fél évig állt a magyar kereskedőnél + még előtte Németországban is. Persze az autó tökéletesen megy, amióta nálam van, nagyon minimálisat költöttem rá, olajcsere, meg a vezérmű. Azon kívül egy két nagyon apró dolog lett kicserélve.
125ezer kilométer van benne, 114-el vettem, tehát én sem nagyon sokat járok vele, ritkán használom. Viszont hallottam ismerősöktől, hogy a váltó az nagyon kényes, az olajat ki kell cserélni. Szerelőktől utána kérdeztem és volt aki azt mondta, hogy ha kicseréljük az olajat, még rosszabb lesz, attól kezd majd el rángatni, mert "kvázi" megszokta már a "Koszos" olajat . viszont volt ismerősöm, aki viszont erősen javasolta az olajcserét (audi szerelő ismerős). De azt is mondta, hogy a szerelők nagyon nem szeretik csinálni mert körülményes...
Ez egy nagyon jól, szépen teljesítő autó, nincs vele semmi bajom, tökéletes kocsi. Viszont nem akarom hogy legyen, meg szeretném előzni a bajt.
Mit tudtok javasolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!