A gyári DOT3-as fékfolyadékkal szerelt autót fel lehet tölteni DOT4-el? Vagyis rátölteni úgy kb 1 decit mert a minimum közelében van a szint. Arra a kupakra DOT3van írva meg valami angol szöveg amit nem értek.
2016. márc. 5. 17:47
31/40 A kérdező kommentje:
Valahol nem lehet méret szerint keresni hogy azért mégis kb akkora legyen?
2016. márc. 8. 17:19
32/40 anonim válasza:
Hát méret szerint alkatrsézoldalakon nem tudsz keresni.
Be kéne menni olyan autósboltba ahol sokféle típushoz árulnak pollenszűrőt és kérni olyan méretet ami kell.
Ha nincs pont akkora akkor kicsit nagyobbat amiből le tudsz vágni.
Olajcentrum autósbolt, Győr József Attila ut / Gábor Áron sarok (asszen győr környéki vagy)
A műanyagot mennyire volt könnyű vágni?
33/40 A kérdező kommentje:
Ott vettem, az olajcentrumban nagyon segítőkészek, a műanyagot, 2 húzással elvágta elég könnyű volt de ahhoz képest meg vastag ez az anyag ott mintha alapból vékonyabb lett volna... néztem interneten ami ehhez való elvileg de mégsem jó, azt vettem nem tudom miért nem jó pedig azt írta az internet 193*162*19mm de kicsi vagyis a 162 túl sovány a 193 széles de benyomorgattam így a magassága lett 162 az meg kicsi még kéne a fele.. a vastagsága pont jó
2016. márc. 8. 21:42
34/40 anonim válasza:
ha nem kapsz nagyobbat akkor veszel mégegy ilyet és megtoldod. Össze is ragaszthatod vagy tűzőgéppel összakapcsozod és méretre vágod.
35/40 A kérdező kommentje:
Az lesz holnap majd megtudakolom mit lehet tenni, köszi a segítségeket!
2016. márc. 8. 21:59
36/40 A kérdező kommentje:
Hát most nem tudom mitévő legyek azt visszacseréltem vettem egyet az széles volt visszacseréltem azt is majd oda adta a 3.at és az meg keskeny,,, így kiszedtem azt az egész műanyag pollenszűrőházat vagy minek nevezzem, így hát látom hogy még kéne 2 centi 19 centi széles , most ha elviszem ezt a dobozt nem nevetnek ki?
2016. márc. 9. 19:32
37/40 anonim válasza:
Vidd el a dobozt, jobb mintha még párszor visszacserélnéd.
Ha nincs méret akkor rakd össze kettőből.
Vagy a műanyag házba ragassz bele megfelelő méretre vágott hungarocellt, hogy passzoljon a szűrő.
38/40 A kérdező kommentje:
hungarocel is jó? azon át tud menni a levegő? nem is tudtam :D
2016. márc. 10. 09:27
39/40 anonim válasza:
Dehogyis.
Ha például 2 cm-rel rövidebb a szűrő mint a ház akkor 2 centis hungarocel csíkot beragasztani a szűrő belsejébe, megfelelő helyre.
40/40 A kérdező kommentje:
Na bevittem marha rendes volt az ipse bár láttam rajta hogy elküldene a fenébe de megcsinálta most jó, köszi a segítséget, már csak az olajcsere maradt, de azt nem tudom hogy vitelezzem ki, mert nem férek alá és a leeresztő csavar meg hátra fele néz az a baj.
2016. márc. 10. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!