A gyári DOT3-as fékfolyadékkal szerelt autót fel lehet tölteni DOT4-el? Vagyis rátölteni úgy kb 1 decit mert a minimum közelében van a szint. Arra a kupakra DOT3van írva meg valami angol szöveg amit nem értek.
Az a fékbetét teljesen rendben van. Normális, hogy a kereket egy kissé szorulósan lehet tekerni. Az olyan.
Akkor pollenszűrő belemegy, jó hogy megvan a vezetősíne.
Hát klíma lehetséges pesze de kb 4-500E ft-ba kerülne.
Hőcserélőnek hívják azta részét igen.
Utolagos központizár nem téma a műszakin, átmegy vele.
Nem gond ha kérdezel. Ha tudok válaszolok.
Az jó ötlet.
Majd meglátod hogy viszi meg mennyire férni hozzá.
Fémfűrészlapot is szoktunk használni szűk helyeken.
Amelyikkel jobban boldogulsz.
Vágókorongnak hívják, szerszámboltba lehet kapni.
Mond el mihez lesz.
Nem tudom milyen vastag műanyag ami ott van de ha vékonyabb akkor lehet hogy a szike is vinné.
Ha vastagabb akkor jó lenne a vágókorong + fűrészlap esetleg ha van nehezen hozzáférhető rész.
Először vedd meg a pollenszűrőt bele és csak akkor részt vágj ki amit a szűrő pont belefér, meg valahogy úgy hogy vissza is tudd zárni minél könnyebbe.
Én a győri piacon szoktam ilyen vágó korongokat venni.
Bár én csak flexben használom. De az oda túl gyors lenne, megolvasztaná a műanyagot.
Tégy egy próbát szike + fűrészlappal.
Ha nem megy csak akkor gépesíts.
Megvettem de kicsit kicsi pedig az internet ezt irta a meretnek pont meg a 1.5x e kene hosszba mert igy alatta at jonnek a dolgok. Na de kivagytam sima pvc vagoval 2x at huztam a csikon nem is latszik a vagas es lejott az a cucc szelssegbe jo de hosszba pici
21.5-22cm magas
18cm hossz szelebe
1.9-2cm a vastagsag az jo de mivel hoszba sovany ezert en forditva tettem be de gy kb 4..5 cm meg kene ra megnezem tudok e olyat venni vagy adnak e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!