Van köztetek olyan?
Figyelt kérdés
Szóval, van köztetek olyan akit érdekel,figyelembe veszi a T matricát az autón? Úgy értem hogy pl. Zöldnél kell neki plusz kemény 3 másodperc hogy elinduljon, parkolásnál feltart ugyanugy plusz pár másodpercre. Ideges vagy ilyenkor? Vagy elnéző? Megérted hogy még kezdő és bele kell jönnie? Mindenki véleményére kíváncsi vagyok !2016. febr. 2. 22:13
11/12 veterán vas válasza:
Sokan, sokféle módon értelmezik a hangjelzés fogalmát. Szerintem ha valakinek valami nem megy a közlekedésben -vagy nehezen megy mert még kezdő- olyankor a dudálás, csak olaj a tűzre. Egy lassú, bénázó kezdő nagy valószínűséggel még idegesebb még kapkodóbb lesz, ha meghallja a kürtöt. A következmény +5perc. Ha még külön jelzi is, a T betűvel, hogy mire számítsak.... hááát...azon kívül, hogy kivárom, mit is tehetnék? ;)
Különben egy szenvedő kezdő, még ezerszer inkább elviselhető a maga kis bakijaival, mint egy nagyarcú makákó aki az "apucivette"-autóval próbálja eljátszani az EB-szintű rally pilótát.
12/12 anonim válasza:
én dudálok mimdenkire mert én vagyok a király!nekem BMW-m van,mindenki takarodjon előllem,mee baj lessz áám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!