Van köztetek olyan, aki úgy rakta le nagymotorra a vizsgát, hogy előtte egy percet se motorozott?
Figyelt kérdés
Én ebben a helyzetben vagyok. Kicsit kezdem bánni, hogy nem kisebbel kezdtem.
Nem tudom számít-e, de higadt ember vagyok es száguldozás se nagyon vonz. Inkabb túrázni szeretnék majd.
29/f
2015. márc. 27. 22:43
1/5 anonim válasza:
Ilyen ember nem nagyon van - mivel vizsga előtt kötelező oktatás van.
Ha a kérdésed arra irányult, hogy ismerek e olyan embert aki az oktatáson ült először nagy vason: igen és sikeresen le is vizsgázott végül.
"Nem tudom számít-e, de higadt ember vagyok es száguldozás se nagyon vonz. Inkabb túrázni szeretnék majd."
Nem számít. Ettől függetlenül megbukhatsz vagy sikeresen vizsgázhatsz ( én drukkolok neked a sikeres vizsgához ).
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen arra gondoltam amit Te is írtál. Jó tudni, hogy más is volt ebben a helyzetben és sikerült neki.
2015. márc. 28. 00:21
3/5 anonim válasza:
Az oké hogy meglesz a jogsid, de ha nem ültél soha még kis motorn se akkor honnan gondoltad hogy tetszeni fog neked a motorozás? Fura mindenesetre. Én meg a másik véglet vagyok, 22 évnyi kis motorozás után ért meg bennem a gondolat hogy nagyobbra kéne továbblépni.
4/5 anonim válasza:
Én 26 éves vagyok de még nem tettem le A korlátlan jogsit, pedig 12 évesen kezdtem motorozni. Akkor egy RS50-em volt, később megcsináltam az A1 és A2 jogsit, igazából az RS125-öm is már majd az A2 határát feszegette, a mostani RS250 pedig a valóságban átlépi (64kW- 86 lóerő) és bőven A korlátlan kategória már, papíron viszont 35 kW. Még 1-2 évet biztosan a kétütemű világában töltök el (lehet többet is), addig nem is tervezem az A korlátlant. Szerintem még nem értem meg rá, mert a "kisköbcentis" motorokkal is kísértem a halált. Szóval ha nem ilyen "pofájába röhögök a halálnak" beállítottságú vagy, akkor nem feltétlen kell azt bánnod hogy kihagytad az alsóbb géposztályokat. A túra gépek amúgy sem a sebességre készülnek. Sok sikert hozzá!
5/5 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy tetszik a motorozás, hogy utasként mentem jópárszor. Meg robogóztam is.
2015. márc. 29. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!