Mennyi idő alatt lehet letenni az "A"-kategóriás jogsit leggyorsabban?
Figyelt kérdés
(Mert mindenki rémhíreket terjeszt itt, h ha most kezdem, akkor legjobb esetben is csak tavaszra lesz meg. Ugyan is kevés a vizsgabiztos, és ezért sorbanállás van vizsgára iskoláról iskolára. -. -2013. júl. 25. 01:43
1/7 anonim válasza:
Szerintem az elméleti oktatás minimum 2 óra, gyakorlatban közúton egy fehérvári iskola 29 óra kötelezőt hirdet!
2/7 anonim válasza:
Szerintem minimum 3 hónappal még nagyon intenzív tanfolyam esetében is számolnod kell, vizsgaidőpontot jelenleg pl 3-4 héttel későbbre kaphatnál tehát sok a holtidő. Október végén csak jó idő esetén van vezetés. Van rá esélyed hogy megcsináld idén, de nem sok, egyrészt mindennek elsőre sikerülnie kel, másrészt hatalmas mázli kell időjárás és időpontok terén.
3/7 anonim válasza:
Ja és persze miután levizsgáztál a jogsidat még 5 hét mire kiküldik, addig ha vezetsz azt jelenti mintha jogsi nélkül vezetnél. Ha elkapnak meg se kapod a kártyádat.
4/7 anonim válasza:
#3-as, ez nem igaz! Mikor unokatestvérem letette a vizsgát, ideiglenes jogsit kapott, hogy addig is vezethessen, míg nem küldik ki a végleges kártyát!
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy régen így volt de ma már nem... Ezt megkérdeztem az oktatómtól, az autós iskolától, a vizsgabiztostól, az okmányirodától és a neten is utána jártam. Nem véletlenül van fokozott rendőri ellenőrzés idén a motorosok ellen, mert tudják hogy sokan türelmetlenül jogsi nélkül vezetnek. Én épp ebben a várakozós időszakban vagyok, kértem papírt és nem kaptam mert NINCS!
7/7 anonim válasza:
Ja tényleg, bocs, összekevertem! Unokatestvérem "B"-kategóriásból vizsgázott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!