Vannak köztetek akik Hybriddel jártok? Konkrétan Honda Insight 2009?
A váltóhoz annyit, hogy van hagyományos dizelen vagy benzinesen is fokozatmentes automata, nézd meg youtube-n, Audi multitronic.
A hybridhez meg annyit, hogy nem rosszak, de szerintem nem elég hatékonyak, azaz 6 literből még egy kis benzinessel is eljárok.. Egy full elektromos autót azonban bármikor megvennék, várom már hogy a Tesla elérhető legyen, na annak tényleg van értelme.
Kicsit google-ztam de azért nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Még egy kérdésem akadna... Sokmindenki sokmindent beszél, de ha 100 ember hazudik és egy mondd igazat mindenki a 100 hazugsákot hiszi el... ez normális főleg a mai világban.... nah mind1
Kérdésem mennyit birnak ki ezek az akkumulátorok? Csak városi használatra lesz az autó, mivel még 2 marad itthon úgyhogy ezt csak én használnám + néha barátnőm orvoshoz a kicsivel, meg egy két vásárlás stb. Mennyi kilométerrel vegyek? amit kinéztem azon 79ezer van, szerintem nem sok ahhoz képest hogy volt egy M. Eclipse-m 400ezer felett, de az sima benzin volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!