Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van köztetek olyan?

Van köztetek olyan?

Figyelt kérdés
Szóval, van köztetek olyan akit érdekel,figyelembe veszi a T matricát az autón? Úgy értem hogy pl. Zöldnél kell neki plusz kemény 3 másodperc hogy elinduljon, parkolásnál feltart ugyanugy plusz pár másodpercre. Ideges vagy ilyenkor? Vagy elnéző? Megérted hogy még kezdő és bele kell jönnie? Mindenki véleményére kíváncsi vagyok !

2016. febr. 2. 22:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, már sokszor csak azért is, mert más választásom nincs. De legalább őket nem szidom, mert látom hogy tanulók, és kész.
2016. febr. 2. 22:18
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm első válaszoló a véleményed.

Az fontos hogy T matrica személyautón, nem pedig egy T tábla a kocsi tetején, hogy autósiskola és oktató ül a kocsiban. Csak simán matrica, kezdő vezető.

2016. febr. 2. 22:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
nem szokott problémát okozni a dolog, ha már volt benne annyi, hogy őszintén kitette, akkor minek kéne szivatni a bunkóskodással.
2016. febr. 2. 22:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem nézem, mert én is voltam tanuló, senki sem születik úgy, hogy tud kocsit vezetni. Engem az agresszív, tolakodó sofőrök sokkal jobban zavarnak, de ez csak egyéni vélemény.

Az viszont nem baj, ha matricát teszel ki, ha úgy érzed, még nem mennek tökéletesen a dolgok kezdő vezetőként. Rá kell érezni az autóra, és akkor nem lesz gond.

2016. febr. 2. 22:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld kéz !
2016. febr. 2. 22:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A T betűsre nem dudálok a körforgalomnál, se máshol ha tököl. Cserébe amint lehet megelőzöm, mint a kalapos tatát, vagy a bézbólsapkás macskajancsit...

:D

2016. febr. 2. 23:22
 7/12 Beviz Elek ***** válasza:
A T matricás miatt nem idegeskedek, kezdő. De ha matrica nélkül tökölnek, akkor dudálok.
2016. febr. 2. 23:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, pl. nem állom a közelébe a parkolóban.
2016. febr. 3. 10:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Németországban nincs felső korhatárhoz kötve a közlekedésben való részvétel. Egy élelmiszer bolt mellett van lakásunk, és számtalanszor kell szembesülnöm azzal, hogy a 90 éves nénike, aki mellesleg az orráig sem lát, percekig szerencsétlenkedik a parkolóban, feltartva ezzel mindenkit. Mégsem dudál senki.
2016. febr. 3. 12:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Én valahogy soha nem éreztem késztetést arra, hogy dudáljak, mert valaki tököl előttem, főleg ha T-s matricája van. Megvárom, amig elvégzi a dolgát és haladunk tovább, nem vagyok egy ideges típus, sőt, rohadt nyugott ember vagyok, szóval ráérek, időben elindulok ahova megyek, tehát 10-20 perc miatt nem kések el sehonnan
2016. márc. 10. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!