Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok segíteni? Mit gondolt...

Tudnátok segíteni? Mit gondoltok, hulyeség lenne megvenni egy ilyen Tiburont?

Figyelt kérdés
Ausztriaban talaltam kb. 125 000 van rajta 2005-os gyártmány,1700euro. A baj avval van ,hogy kicsit le van zúzva az eleje.Új hűtő és lokháríto kell rá. Ahogy számoltam ez még nem is lenne olyan vészes ,csak félek ,hogy ha megvenném akkor ráfáznék.
2016. febr. 1. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Így látatlanba nem tudom mit vársz?!

Ha meg fosol tőle akkor ne vedd meg!Mobdjuk eleve nem is kínlódnék ilyen lezúzott autóvak....Mert mint tudjuk az eladó szerint csak egy új hűtő meg lökös kell,csak amikor nekiállsz megcsinálni derül ki,hogy lehet felrakni a kocsit a huzatópadra!

2016. febr. 1. 11:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát nézd, itthon olyan 1.2 körül indul egy szép állapotú.

Az 1700 euró +javítás szerintem még így is jól hangzik, bár nem tudom mennyi lenne a javítás.

Ha nincs más hibája és belülről is rendben van, akkor érdemes lehet megvenni.

A motort nem írtad, de gondolom 2L-es.

Szerintem jó vétel lehet, DE!!!! ne feledd, hogy mire az autót honosítod az még durván 200eFt.

2016. febr. 1. 11:45
 3/6 A kérdező kommentje:

koszi a válaszokat!

amugy itt az auto : [link]

2016. febr. 1. 12:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Hm, ez itt van a határtól egy köpésre. Ha közel vagy mindenképpen nézd meg én azt mondom.
2016. febr. 1. 13:13
 5/6 A kérdező kommentje:
amugy ,hogyan lehet kiszurni az esetleges hibákat, ha nem tudom elvinni próbakorre?
2016. febr. 1. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy akarsz foglalkozni egy ilyen szarral!??Elhiszem hogy nagyon jól hangzik,hogy 1700euró,azaz kb 500ezer,DE mkre te ezt hazahozod/megcsinalod/forgalomba helyezed stb, ugyanúgy bele fog szaladni az 1milla+ ba mint a szél!Es meg kinlodni is kell vele!Egy itthonit meg kinezel elmesz kifizeted beleulsz hazamesz azt csókolom!
2016. febr. 1. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!