Mit gondoltok erről a simsonról? Érdemes megvenni?
Link: [link]
Róla lenne szó.
80e.
60ccm
4es váltó.
Nagy siberes karbi.
Blokkban új koyo csapágyak,amik újak:
üléshuzat,hátsó gumi,lánc(lánckerekek), fékpofák,első teleszkóp belseje kpl. 15w-s olajjal,festés,fém karok,lábtartó.
Kipufogó: belső rezós MZa sport, 32mm-es könyökkel.
Vagy keressek inkább egy sima 50 köbcentist?
Én egy 28 éves férfi vagyok tanulómotornak kellene valami
erre az évre. Jövőre meg egy 125-öst vennék. B kat jogsim van jelenleg. Motoron már ültem párszor. De nem merném azt állítani ,hogy tudok is. Ezért gondoltam egy simóra max 80 ezerig.
Ez nagyon megéri. Látszódik hogy nem hülyegyereké volt, nincs megtörve az ülés meg monszter matrica mindenhol....
Ezzel szerintem nagyon jól jársz.
Hát, szép, meg látszik, hogy alapos munka, de 80-at én egy Simson-ért sem adnék.
Eddig 3 Simóm volt, a legdrágábbat 35 ezer ft-ért vettem. És mindhárom tökéletesen működik mind a mai napig (a régi kettő a rokonságban foglalta el a helyét).
Biztos szép is meg jó is - de szerintem ne aggódj, kezdj nyugodtan 125-össel.
Nincs olyan eget rengető szakadék a kettő "géposztály" között, szerintem ha már átlagos testalkatú (180 körüli magasság és 70-80 kiló) vagy, akkor a Simson kicsit kicsi. Meg 28 évesen, főleg ha rendszeresen vezetsz kevésnek fogod érezni a Simsont. Ha nem szánsz többet első motorra, akkor ennyiből találsz műszakis MZ-t, ami ugyanúgy nem egy versenymotor, nem akar első gázadásra megölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!