Szerintetek megéri megvenni? Mit gondoltok erről a típusról és erről a konkrét autóról?
Egy automata V8as 20 éves prémiumautót?
Ha van pár millád rendbe rakni és fenntartani akkor semmi gond.
Ha ennyiért van árulva akkor valszeg a szervizig épphogy elgurul, bármit cserélni kell rajta az akár az autó árának megfelelő összegű alkatrész is lehet, a fogyasztása meg olyan 15-20 liter városban.
aha, és mit gondoltok a 290 lóerőről és a 400 Nm nyomatékról? az már elég lenne ahhoz hogy beletapadjon az ember az ülésbe intenzív elindulásnál?
a tankolás igazából nekem nem gond, van egy biztos "forrásom", ez nekem inkább amolyan városi huligánautó lenne, 1 héten egyszer összejönni aztán nyomni neki, az meg még belefér a benzinbe.
Azért annyira nem ment el az eszem, hogy ilyen legyen a mindennapi autóm, a várost nem merném elhagyni vele.
de ennyiért szerintem megfontolandó.
6
A teljesítményadó 16 éves kor után nem 140Ft kilówattonként?
ez hibás amit linkeltél...
Mivel előreláthatóan a súlyadó 2014-es mértéke nem változik, így erre vonatkozóan a fizetendő összegek a következők:
a gyártási évben és azután következő 3 évben: 345 Ft/kilowatt
a gyártás évét követő 4-7. naptári évben: 300 Ft/kilowatt
a gyártás évét követő 8-11. naptári évben: 230 Ft/kilowatt
a gyártás évét követő 12-15. naptári évben: 185 Ft/kilowatt
minden 16 év feletti gépjármű után pedig140 Ft/kilowatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!