Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok, megéri megvenni...

Mit gondoltok, megéri megvenni? (bmw e46 320 touring)

Figyelt kérdés

[link]

ezt néztem ki,eléggé pofás és egyben van szerintetek?

2015. júl. 11. 23:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát, ez nálam olyan gyanús kategória, oké, lehet simán egy remek fogás is, de ha tényleg ennyire egybe van, ahogy elsőre kinéz, akkor mért adják ilyen olcsón? Rozzantabb példányokért is elkérnek ennyit...
2015. júl. 11. 23:30
 2/14 A kérdező kommentje:
akkor szerinted minimum ennek a kétszerese amiért egy " nem mese habbal"-t tudnék venni?
2015. júl. 11. 23:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát ha nem is kétszerese, de azért a tökéletes állapotúakért másfelet minimum elkérnek ennyi idősen is.
2015. júl. 12. 01:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a gyanúsan olcsó kategória, még akkor is ha külföldi papíros. Egy jó E46 ennek minimum a duplája, nem véletlenül.

Lehet szép meg jó vételnek néz ki, de tuti zsebbenyúlós lesz.

2015. júl. 12. 04:17
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem az a bézs ülés nagyon-nagyon fure. 240e km után bőr nem tud így kinézni. Ergo vagy újra lett húzva vagy babráltak a képpel.
2015. júl. 12. 08:29
 6/14 anonim ***** válasza:

Tényleg gyanósan olcsó főleg ahhoz képest, hogy áradozik róla. Ha ilyen szuper akkor miért nem tartja meg vajon? Autóbehozatalra szakosodott magánembertől soha nem vennék használtautót. Kin fogsz számonkérni, ha majd kiderül, hogy azért tudja ilyen olcsón adni, mert már ő is törötten vette és helyreálította, motorhibás volt, de már megbütyköltette olcsó kendács módszerekkel, a km órát meg visszatekerték. Majd ő azt mondja, hogy a német kereskedő csinálta meg ezeket a csúnya trükköket. Jártam már így még régen naivabb koromban, egy autó olcsó is volt és szépítették is szóban hogy milyen megbízható. Aztán nagyon sok pénzembe került amikor az egész motort cseréni kellett benne. A szerelő aki cserélte a motort, már elfáradt a felsorolás végére, hogy mit kendácsoltak össze azon az autón.

Na ebből az autóból is 1.6 - 1.7 millióért szoktam látni a normálisabbakat, szerinted mit kapsz 1 millióért? Totálkárból feltámasztott, haverral újrabőröztett, teljesen újrapolíroztatott, kicserélt kormányú és pedálsorú, másik törött kölföldi autó szervizkönyvével árult becsapást.

2015. júl. 12. 09:09
 7/14 anonim ***** válasza:

Talán épp ilyen a profilja a fickónak, hogy nem úgy akar sok pénzt, mint pl. a budapesti BKV, vagy BKK, hogy egekbe emeli a jegyek, bérletek árát és így akar magas hasznot, hanem ez a fickó esetleg úgy keres jól és vándorol hozzá gyorsan a pénz, hogy olcsóbban adja a dolgokat, 1-1 autón kevesebbet keres, viszont hamar elviszik, hamar van pénze és sok.

Ahogy az elejét elnézem, elvileg nem volt törve. Tényleg gyönyörűnek tűnik kivül-belül. Én elmennék megnézni a kérdező helyében, viszont azonnal vinném is szervizbe átvizsgálásra. Amit természetesen én választanék. Ha a tulaj ebbe belemegy és ott minden rendben vele, akkor jó vétel.

2015. júl. 12. 09:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Csak az a bibi, hogy kint a tényleg kívül belül szépek és motorikusan is passzentosak jóval többe kerülnek, mint amennyiért ő már regisztráltan adná. Szóval valamiért k. olcsón jutott hozzá ehhez az autóhoz. Hogy megérje, neki még ha kevés haszonnal is adja, maximum 2000 euróért kellett, hogy megvegye. Hagy ne mondjam, hogy milyen dágványok vannak 2000 - 2500 euróért kint...
2015. júl. 12. 10:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát ezeknek utána kell járni. Még az is lehet, hogy ez is olyan utalj pénzt előre átverés.... Nekem is gyanúsan olcsónak tűnik, de utána kell járni annak is, hogy miért ennyi az ára, miért akarja eladni, mindennek.
2015. júl. 12. 12:30
 10/14 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket, szerelővel mennék meglesni. tehát ha minden rendben van vele , papirok,téligumiszett stb akkor ez egy jó vétel nemde?
2015. júl. 12. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!