Mit gondoltok, megéri megvenni? (bmw e46 320 touring)
Szerintem ez a gyanúsan olcsó kategória, még akkor is ha külföldi papíros. Egy jó E46 ennek minimum a duplája, nem véletlenül.
Lehet szép meg jó vételnek néz ki, de tuti zsebbenyúlós lesz.
Tényleg gyanósan olcsó főleg ahhoz képest, hogy áradozik róla. Ha ilyen szuper akkor miért nem tartja meg vajon? Autóbehozatalra szakosodott magánembertől soha nem vennék használtautót. Kin fogsz számonkérni, ha majd kiderül, hogy azért tudja ilyen olcsón adni, mert már ő is törötten vette és helyreálította, motorhibás volt, de már megbütyköltette olcsó kendács módszerekkel, a km órát meg visszatekerték. Majd ő azt mondja, hogy a német kereskedő csinálta meg ezeket a csúnya trükköket. Jártam már így még régen naivabb koromban, egy autó olcsó is volt és szépítették is szóban hogy milyen megbízható. Aztán nagyon sok pénzembe került amikor az egész motort cseréni kellett benne. A szerelő aki cserélte a motort, már elfáradt a felsorolás végére, hogy mit kendácsoltak össze azon az autón.
Na ebből az autóból is 1.6 - 1.7 millióért szoktam látni a normálisabbakat, szerinted mit kapsz 1 millióért? Totálkárból feltámasztott, haverral újrabőröztett, teljesen újrapolíroztatott, kicserélt kormányú és pedálsorú, másik törött kölföldi autó szervizkönyvével árult becsapást.
Talán épp ilyen a profilja a fickónak, hogy nem úgy akar sok pénzt, mint pl. a budapesti BKV, vagy BKK, hogy egekbe emeli a jegyek, bérletek árát és így akar magas hasznot, hanem ez a fickó esetleg úgy keres jól és vándorol hozzá gyorsan a pénz, hogy olcsóbban adja a dolgokat, 1-1 autón kevesebbet keres, viszont hamar elviszik, hamar van pénze és sok.
Ahogy az elejét elnézem, elvileg nem volt törve. Tényleg gyönyörűnek tűnik kivül-belül. Én elmennék megnézni a kérdező helyében, viszont azonnal vinném is szervizbe átvizsgálásra. Amit természetesen én választanék. Ha a tulaj ebbe belemegy és ott minden rendben vele, akkor jó vétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!