A BMW X széria közül melyik bírja a legjobban a terepet?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem egy durva terepre szánt terepjáró, de melyik birkózik meg az X-ek közül a legdurvább tereppel?2016. jan. 30. 13:35
1/3 anonim válasza:
A x-es bmw-k nem terepjárók hanem suv-ok amikkel enyhébb terepen el.lehet boldogulni,viszont igazi dagonyában mind elverzik!Szerintem azzal jarsz a legjobban amelyiknek a legnagyobb a hasmagassága!De mondom a csodat ne vard tole!
2/3 anonim válasza:
Ott kezdődik a dolog, hogy érdemes megnézni milyen gumik vannak az X-es BMW-ken... aszfaltra tökéletes, első sárosabb részen viszont semmi tapadás sem lene. Terepgumikkal szerelt X-est meg még nem láttam XD
3/3 anonim válasza:
Jóformán lényegtelen, mert azonos összkerékhajtás rendszer van alattuk, a gumik nem terep gumik, szóval talán az amelyik magasabb vagy nehezebb. Ha a magasság nem számít, akkor viszont egy sima 3-as BMW is ugyanaddig jut el kb. az xDrive-val, mint egy X3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!