Az oktatom tartja nyomva a kuplungot?
Figyelt kérdés
Most rakom le a jogsit, es jarok vezetni. Mikor keresztezodesbe elindulnek egyesbe, engedem ki a kuplungot, es ugye nyomom a gazt. De ugy felpprgetem neha a motort, hogy eleg ciki volt ma is. O nyomja le a kuplungot, ezert porog a motor? Az auto egyebkent benzines.2016. jan. 29. 09:12
1/6 anonim válasza:
Szerintem csak nem szoktad még meg,gondolom nem is akarod feltartani a forgalmat,ezért nagyobb gázt adsz,de ez normális,majd megszokod,belejössz,szinte mindenki így kezdi.
2/6 anonim válasza:
Milyen cipőben vezetsz? Vastagabb talpú cipőben vagy bakancsban (vagy ha lány vagy és magassarkú csizmában jársz, akkor abban is) nehéz normálisan kezelni a pedálokat, a vezetéshez vigyél magaddal puha talpú tornacipőt, amit át tudsz vezetés előtt venni.
3/6 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok. Vastag talpu cipoben vezetek, igazabol nem akartam az oktatom megkerdezni. De ez meg csak a 8. oram, es ezen kivul nincs hibam. Csak nyomnam neki mindig. :) Zavar ha a forgalmat feltartom.
2016. jan. 29. 09:35
4/6 anonim válasza:
Oktató csak akkor pedálozik, ha szükséges. A felpörgő fordulatszám alighanem a te lábadtól származik.
Neked most a legfontosabb, hogy biztonságosan vezess, s érezd és szokd meg a technikát. A biztonság a legfontosabb. A forgalmat feltartani feleslegesen nem kell, de ez legyen most még a legkevésbé érdekes.
A szabály egyébként nem tiltja teljesen az akadályozást, csak aránytalan és indokolatlan nem lehet.
Az, hogy ott a kocsi tetején a tanulóvezetős tábla, elégséges információ a környezetednek, hogy te biza okkal vagy lassú, nehézkes, bizonytalan.
5/6 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle! Mi honnan tudjuk?
6/6 anonim válasza:
Legközelebb vigyél magaddal váltócipőt, ég és föld lesz a különbség, mert érezni fogod a pedált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!