Barnus1986 kérdése:
Opel Vectra 1.8 benzin (140 LE) Érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy ismerősömtől szeretném megvenni az opel vectráját, (2003-as 1.8 benzines 140 LE ) csak nem ismerem ezt a típust. Nagyon tetszik csak félek hogy ezzel a motorral nagyon sokat fogyaszt. Jól ismerem a tulajt és tudom hogy vigyázott rá, de az is hozzátartozik a történethez hogy tavaly motorgenerálon esett át az autó. Most 200 ezer km van benne. Most egy 19 éves 1.4 es Seat ibizám van, annál biztos sokkal jobb.....
2016. jan. 11. 18:26
11/19 anonim válasza:
Körülbelül érvényesek azok az adatok amiket gyárilag megadnak. Hosszú távon autópályán kihoztam 6 liter alá a fogyasztást! vegyesbe 8-9. Télen, rövid távon, hideg motorral 10 felett. De akármilyen benzines normál méretű autód van, nem fog kevesebbet enni.
12/19 A kérdező kommentje:
szerintem is 1.4 felett minimum 7 liter városba minden autó. jóval áron alul kapom meg ezt a vectrát, de remélem nem a szervízben fog dekkolni állandóan
2016. jan. 12. 12:33
14/19 A kérdező kommentje:
550 ezer mert minimálisan jégkáros (alig látszik) + ismerös is (nem akarja hirdetgetni mert nincs rá ideje mutogatni mindenkinek meg amúgy is 0 km- es autót vesz. Amit kb 3 hét után kap meg és én akkor hozhatom el az opelt. Ennyìért szerintem hülye lennék ha kihagynám.
2016. jan. 12. 13:26
15/19 anonim válasza:
Ennyiért akkor is megéri ha kb mindent ki kell rajta cserélni.
16/19 anonim válasza:
Miénk is 2003-as és átesett motorgenerálon. Nem csak a benzinnel érdemes kalkulálni. Nem tudom, hogy az Ibizádnak mennyi a fenntartási költsége, de valószínűleg nem mondok nagyot, ha azt mondom, hogy a Vectráé több lesz. Mi nem a legjobbat fogtuk ki, és volt, hogy 1000 km-en elfogyasztott egy kanna olajat. Mióta meg lett csinálva a motor azóta nincs ilyen baja, jobban megy és nem is fogyaszt annyit, tehát a motorgenerálnak akár örülhetsz is. Mi mondjuk éves szinten több, mint 50 ezer kilométert rakunk bele, így a fenntartása is százezres nagyságrendű. (~3 év alatt millió fölött volt.)
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi. Mindenkèpp megveszem lesz ami lesz. Ennyiért hasonlót sem találok.
2016. jan. 12. 20:45
18/19 A kérdező kommentje:
nekem az ibiza is megeszi a 8 litert és kb. 1 év alatt ráköltöttem kb 200 ezret (a leghúzósabb a 4 új lengéscsillapító volt toronycsapággyal szilentekkel, porvédövel+ katalizátor csere) + üzemanyag. de ezen kívűl is cseréltem egy csomó mindent.......de ez 19 éves szerintem ennyi idősen már minden autó odavan akármennyire karban volt tartva......
2016. jan. 13. 04:13
19/19 anonim válasza:
Az én vectrám is átestek ugyan ezeken. ( szilent, lengés cs. katalizátor, fékek.) de ha megveszed 550 ért és ráköltesz 450 et, akkor is van egy nagyon jó megjelenésű gyakorlatilag új autód. Persze lehet hogy nem is kell cserélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!