Szerintetek érdemes megvenni ezt az autót ennyiért?
Nézegettem 180-220 között kocsikat és egyik se teszett tulságosan. Először suzukiba gondolkodtam de nem találtam értelmesnek tűnőt (képeken jobb colt sokkal mint élőben).
Találtam most egy Opel Astra 1.4 SI 8 SZ Vonóhoroggal (1994) est. Ránézésre jó állapotban van. Pöccre indult nem volt semmi amibe nagyon bele lehetett kötni külsőleg voltak kisseb hibák illetve a benzintartálynál volt rozsdásodva amire azt mondta a kereskedő hgy tipusbetegség.
225 ért volt hirdetve azt mondta a kereskedő 210 az alja.
Az összes rohad / rohadni fog.
Amíg annyira nem vészes addig jó.
Szerintem a célnak megfelel, elvisz A ból B be.
Azért arra még számolj hogy erre a költségre rájön az eredetiségvizsga+vagyonosodási illeték+új forgalmi+új törzskönyv.
Ennyi pénzért, amennyiért egy jobb középkategóriás biciklit lehet kapni, szerintem teljesen elfogadható.
Nyilván ennyi pénzért nem lehet elvárni, hogy még 20 évig autó maradjon. De ha rozsdásodik is itt-ott, akkor is kiszolgálhat még téged jó pár évig. Ilyen korú, futású és árú autóból teljesen makulátlan szalon állapotút nem fogsz kani.
#4:
Másfél év az a fél év! (2017.06)
Ennyiért jó lehet, kihúzza a másfél évet, aztán mehet a bontóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!