Szerintetek is a volkswagen a világ legjobb autója?
Figyelt kérdés
Előtte egy skoda fabiám volt az is volkswagen motoros.Múlt nyáron vettem egy vw borát és nagyon megvagyok vele elégedve!Vettem rá szép nagy 17-es alú felniket és megy mint a golyó pedig csak 1.6-os!
Hogy lehet hogy a Vw csinálja a legjobb leg megbízhatóbb autókat?A többi gyártó miért él még az őskorban?
És ez nem csak az én véleményem,tavaly is voltam kecskeméten Wanted találkozón és ők is megmondták hogy a világ legjobb autóit birtokoljuk.(mondjuk én hitelre vettem de ha kifizettem enyém lesz.)apróért vettem 1,2misiért.
így van, elég csak benézni egy két Facebookos csoportba.
Szegényeknek kisebbségi komplexusuk van, főleg abban a nagyon menő füstölős csoportban lehet ezt tapasztalni.
2016. jún. 2. 16:45
362/434 anonim válasza:
Fészen utána néztem ennek a nagyszabású vwantednek.itt már az úruk /parancsolóuk is rendre utasította őket hogy ne merjék a dizeleket füstöltetni mert baj lesz.Tán tavaly is füstöltek mint a gyárkémény és szmog volt,de lehet csak kolbászt füstöltek.
2016. jún. 2. 16:46
363/434 anonim válasza:
Na figyelj öcskös, úgy látom neked aztán hiába írnak akármit, te elfogultan ezt a márkát véded. Ezért ajánlom, hogy üsd be a google-ba vagy a wikipédiába hogy melyek a legnagyobb eladásszámmal rendelkező autógyártók. 1. Toyota 2. General Motors és a 3.helyen van a te agyonhájpolt márkád. De mondok mást Amerikába már jóval előrrébb járnak az autógyártásba mint az Eu-ba,kinevetik ezeket a 150-200 lóerős soros dízelautókat, mikor V8as kompresszoros 600-700 lóerős gépeket hajtanak. Példának felhoznám a Ford Mustang Fastback 2015ös modelljét, mely ecoboost tecnológiával készült, ez azt jelenti hogy amikor nincs az 500-600 pacira szükség akkor a 8 hengerből csak 4 et hajt ezáltal kevesebbet is fogyaszt, ugyan mondj már egy olyan vw-t ami ilyet tud,ilyen teljesítmény mellett,ja és árban egy szinten van az új passattal. Autókereskedő vagyok és úgy gondoltam ehhez hozzá kell szólnom, mert ekkora hülyeséget ritkán olvasok! És tudod ha nem is lennék autókereskedő csak egy laikus az utcán, akkor is kiröhögném az 1.9 tédéjít amikor elfüstöl mellettem, mint egy traktor. Egyébként én egy Ford Mondeo 2.0SCTi Eco Boostot hajtok, és van összehasonlítási alapom :)
2016. júl. 7. 23:09
364/434 anonim válasza:
Ha jól tudom a Fordnak nincs olyan motorja ami MDS technológiát használna.
Meg az új Mustangban is az ecoboost motor egy 2.3-as turbos 4 hengeres, nem 8.
Talán a Dodge Hemi motorjai alkalmazzák a MDS-t
...
2016. júl. 8. 07:53
365/434 anonim válasza:
Nem tudom hogy jön ide az mds technológia, amiről egyébként én még nem hallottam.. A lényeg amit szerintem te is leszűrhettél, hogy az amerikaiak, már jóval előrébb járnak az autógyártásban mint az európaiak. ÉS előző hibámat javítva nem ecoboostot akartam írni hanem a fastback 5.0 V8 at. De hamár legek ott van a Henessy GT Venom annál jobbat gyorsabbat senki nem tud jelenleg. De ne a sportautók világába gondolkodjunk, csak a Mondeóm hasonlítsuk össze mondjuk egy passattal, kinézetben, stabilitásban, és menetteljesítményben is hazavágja.
2016. júl. 9. 02:32
366/434 anonim válasza:
Egyébként az imds, azaz nemzetközi anyag-adat rendszer amire te gondoltál, és ha ez számít a ford is benne van. bár még mindíg nem értem,hogy mi ebbe az olyan különleges
2016. júl. 9. 02:46
367/434 anonim válasza:
Na a mai és a elmúlt napokban volt a wanted nem?
Remélem jól elfenekeltek.
2016. júl. 10. 19:45
368/434 anonim válasza:
wanted.. remélem megint füstmérgezést kaptatok a szutyok traktor tdiktől :D Vicc b*zdmeg h az a vagány ha egy autó füsttel(korommal)megy.. Nem nézem le azokat akik csak ilyen autót tudnak venni,de gyerekek ezekre a füsttemetőkre nem kellene felvágni.. azt közbe utáljátok teljesen jogtalanul a japán autókat.. nem gyűlöletbeszédnek szántam, de ki kellett adnom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!