Szerintetek is a volkswagen a világ legjobb autója?
Előtte egy skoda fabiám volt az is volkswagen motoros.Múlt nyáron vettem egy vw borát és nagyon megvagyok vele elégedve!Vettem rá szép nagy 17-es alú felniket és megy mint a golyó pedig csak 1.6-os!
Hogy lehet hogy a Vw csinálja a legjobb leg megbízhatóbb autókat?A többi gyártó miért él még az őskorban?
És ez nem csak az én véleményem,tavaly is voltam kecskeméten Wanted találkozón és ők is megmondták hogy a világ legjobb autóit birtokoljuk.(mondjuk én hitelre vettem de ha kifizettem enyém lesz.)apróért vettem 1,2misiért.
Nem kell mindent elhinni a sajtónak!Őket a konkurencia fizeti az áll hírekért!
De nem vitázok egy IQ bajnokkal!
Amúgy is lassan megyek dolgozni!
És tudod mivel?A Golfommal!Ami egy igazi minőségi autó és neked ilyen csak az álmodban lehet!
Na te szájhős, mikor vagy kint a tesco parkolóba, írj egy pontos időpontot, mert nagyon kiváncsi vagyok arra a 400 Le-s turbó Golfodra. De aztán nehogy úgy csinálj te is, mint a kérdező haverod, hogy mikor versenyre kerülne a sor, eltűnik, mint Petőfi a ködbe, előtte meg adta itt magát, hogy mindenkit lenyom.
Volna egy kérdésem amugy, hogy ti a kérdezővel ezt a sok hülyeséget tényleg elhiszitek, amit összehordtok itt a vw-ről? Oké, hogy szeretek egy márkát, az is oké, hogy jó márka a vw, de ott már bukik a dolog, hogy a legjobb. Messze nem a legjobb, ugyan ugy hemzseg a hibáktól, mint más márkák termékei, vannak jó modelljei meg kevésbé jók. Komolyan nem értem, hogy miért járatjátok igy le magatokat, meg a vw-t.
Elmehet a kérdező a haverjával együtt a 3,14csába. Irkálják itt a hülyeséget, ilyen borika, olyan 400 lovas VW, mindenkit lenyomnak a szuper gépjeikkel, aztán mikor bizonyítani kéne, akkor meg semmi, lepattannak. Két farokjancsi, ennyi a vw, bizonyitjátok ti magatok is, hogy egyenlő a huggyal. Bújjatok jó mélyre.
Ja, am a kecskeméti tesco parkolóba volt pár budi, arra vagytok olyan vagányak? Némelyiken többet ér a felni, mint az egész autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!