Most akkor szabad Suzuki Swiftet venni vagy nem?
Ez egy nagyon egyszerű kérdés.
Ha:
- Olcsó
- Keveset fogyasztó
- Megbízható
- Igénytelen
Autó kell akkor hajrá, ott a swift.
Ha:
- Szeretnél túlélni egy balesetet (senki nem karambolozni veszi ugye mégis összejön egyeseknek akár vétlenként is!)
- Akár csak minimális igényed van a komfortra
- Vagy a teljesítményre
Akkor meg nem veszel swiftet.
Ennyire egyszerű, nem kell ezt túlspilázni.
Ha veszel arra már figyelj, hogy MIND rohad, illetve azért öregednek a swiftek és egyre több a sarki mekkmester által "szervízelt" szemétdomb, na azt kerüld el min. 5 km-re.
#6 - rohad minden, ami acélból van. Ezt a mondatot tegnap is leírtam, ott is hozzátettem, hogy a rozsdamentes persze nem, de az abból készült autók elég ritkák.
Ahhoz nagyon szerencsésnek és gondosnak kell lennie egyszerre a gazdájának (vagy gazdáinak), hogy egy 15 éves autó ne rohadjon.
#11 - azért az 1.6-osok már nem annyira halottak. Sőt, az 1.3-mal is lehet menni, csak pörgetni kell mint a kávédarálót. :D
Az apám egy automata 1.5-ös szwiftből ült át egy Kizashi-ba..még ma is kómában van, pedig az 1.5 is baromijó..
szerncsémre azt nekem adta.
Nem szabad szwiftet venni...megy mint a szél, még a végén beszédülsz egy árokba. Annyi más autó van...példul most jelent meg az új Lada...akár két milláért is kihozhatod a szalonból...
akkor? ugye hogy nem érdemes szwiftet venni.
...nehogymáá legyen egy jó autód...
Na látom beszabadult egy troll ide már megint. :D
Tessék, kicsit trollkodósan itt a válasz. :D
# 17
Látszik is...
Sértetlen utastér VS a tetőt vágták le a tűzoltók, úgy begyűrődött az utastér
Nem az számít mennyire törik az autó, hanem az, hogy sérül-e az utastér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!