Érdemes venni harmadik generációs (utolsó,2002-2003) suzuki swiftet?
Van 400ezer ft-om arra, hogy legyen egy olyan autóm, ami elvisz A-ból B-be. Legyen megbízható, ez a legfontosabb.
Sok helyen látom, hogy a swift nagyon egy igénytelen autó. Ezért a pénzért már a "legújabb" 2002-2003-as swifteket is meglehet venni, csak nem tudom, hogy ezeknél már előjött-e bármi macera, ami az elődöknél nem volt. Azért gondolok erre, mert amennyire olvastam, az utolsó generációt már nem vásárolták annyian, szóval nem vagyok biztos a dolgomban.
sok autónk volt, de hogy melyik a biztonságos?
mikor beszélünk biztonságról?
Ilyenkor kerülnek elő a városi legendák..ezt láttam, azt láttam, hűha de papír az a szuzuki...
csak a lényegről felejtkezünk el...mennyi pénzt szán autóra a kérdező...
nos 400 ból csak olyant lehet nagyjából venni, ami eljut A-ból B-be, kis kölséggel, megbízhatóan...
ja, hogy a biztonság? nos az talán a katonai Hummernél kereendő..
a többi csak legenda..
ajándékba vettem és is egy 2002-es szedant a fiamnak, 400-ért. azóta is használja, csak akksit kellett cserélni, és téligumit venni...na meg olajat.
nagy a választék négyszázért, nem szabad leragadni a szwiftnél.még biztonságos mercit is árulnak ennyiért.
Persze hogy érdemes.
Ennyi pénzért csak swiftet érdemes venni
Sose romlik el, keveset fogyaszt.
ha rám hallgatsz akkor vagy az 1.3 16V-t vagy az 1.6 16V-t veszed
ezek még mennek is.
Főleg az 1.6 os.
Meglepetéseket lehet vele okozni sok autósnak a pirosnál való elindúláskor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!