Most akkor szabad Suzuki Swiftet venni vagy nem?
#1 - na persze...
Lehet rosszat olvasni róla, mert a karosszéria tényleg nem egy mai, 5 csillagos szerkezet.
Viszont: mit kapsz egy Swift árában? A kert végében minden tavasszal karosszériázott vagy félig szétrohadt Golf 2-esek sem jobbak ilyen szempontból.
250-300e-ért Swiftből már van olyan, ami egyben van, nem eszi túlságosan a rozsda és maximum esztétikai baja van. Ha nem nyírta ki a gazdája, akkor a motor-váltó örök, mint a nyomorúság. És a fenntartási költsége minimális.
3.!
Ha kigurul hirtelen a sztrádán a kereke azt megnézem, hogy kerülöd el vele a balesetet...
Mielőtt Suzuki vásárlásra adod a fejed előbb nézegesd meg ezeket a képeket, a kedvencem a felnire dőlt kerekes kék Suzuki
Olvasd végig az 1158 ítéletet, és döntsd el magad.
Van itt egy gyerek, aki valami kerékkiszakadásos sztorival van megáldva, kicsit beakadt neki a lemez....
De csak néhány:
1, Megtett kilométer: 401000
Szöveges ítélet
Én szeretem a mai napig, hálás hozzánk, a bátyám és én is szinte rajta tanultunk meg vezetni. Napi szinten négyen használtuk. Nekünk bevállt, nagyon. A kaszni elég gyenge, de nem karambolozni vette az ember. Most már egyre több rajta a rozsda, ez már tőlünk megy nyugdíjba.
Röviden egy dolog legyen, benzin,olaj és megy is!
Rosszat nem tudok róla mondani!!
Nekünk éri a pénzt!!
Hibalista
- Kezdem a leírást 14 évre visszamenőleg, és még mindíg nálunk van. Hálás jószág!!
- -víz szivattyú 2db
- -féltengely (jobbos, balos)
- -benzin szivattyú
- -első fék tárcsák
- -bal első rugó (eltört)
- -küszöb
- -kopó alkatrészek, szilent ,gömbcsukló
2, Megtett kilométer: 350000
Szöveges ítélet
A leggmegbízhatób alsó közép kategóriás autó,legkisebb fenntartási költséggel, minimális komforttal.
200.000 km-nél jön az első 1 csillagos fikázás.
"Sok rosszat olvastam itt róla az utóbbi napokban."
No igen, nagy részét a te kérdéseidben olvashattad, te kis troll!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!