Érdemes-e egy 1000-es Suzuki Swiftet 134 000 km-rel megvenni?
Elvileg megkímélt, kereskedőnél van.
16 éves és 1,5 éves műszaki van rajta.
De egy 1000-es Suzuki motornak nem sok a 134 000 km?
Utoljára 2 hónapja ugyanennyi km-rel egy magánszemélytől akartam venni egy 1000-es Swiftet, elmentünk vele a bank automatához, hogy kifizessem és menet közben kiszakadt a féltengely...
Igaz fele annyiért kínálta és azon azért látszott is, hogy hajtva volt, de gondolom, hogy egy csili-vili újnak látszó kereskedésből vett kocsinak is meg vannak a rejtett hibái...
Oda kell menni, megnézni...innen várni a választ, az vakvezetne világtalant...
nem sok a 134ezer, és nem tekerték vissza, pláne, ha van eredeti szervízkönyve...
nagyon fontos, hogy ne legyen szétrohadva.
odamegy, megnéz, hümmög, megvesz, örül.
ennyi.
A másik oldala a dolognak, hogy a kocsi egy faluba kellene ahova autópálya vezet... állandó autópályás használatot hogy bír ez a motor?
Egy 1.3-as Suzuki simán gyorsul, de egy 1000-es?
134k semmi annak a motornak, sokkal többet is bír gond nélkül, szóval emiatt nem kell aggódni.
Féltengelynél meg amire sokan nem figyelnek az a gumiharang, néha nem árt rá odanézni, ha ez elmarad, már szépen minden bejut az meg nem tesz jót a dolgoknak...
Pályára mehetsz vele, de ezesetben tényleg inkább az 13-as lenne a jobb.
Az autópályán van egy külső, és egy belső sáv. elegendő a külső is, nem muszály 130-al döngetni a belsőben.
Egyébként bírja a strapát, csak minőségi motorolaj kell bele.
Átíráskor nézi azügyintéző, hogy a frissen vásárolt szwitben 7ezer van...kérdi ez hogy lehet?
mondom átfordult az óra, fogjuk rá, hogy csak egyszer. szeme sem rebbent, és beírta a gépbe a 107ezret.
egyébként nem lehet széthajtani az ezrest(sem). az 1.3 nem nagy különbség. nekem volt ezres is, egyhármas is, nem voltam elájulva a szerény különbségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!