Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyivel nőhet a fogyasztás?

Mennyivel nőhet a fogyasztás?

Figyelt kérdés
2004-es Ford Focus kombi, 1.8 benzin. Mi van, ha bepakolok 4q fabrikettet a csomagtartóba? Pályán mennyivel fog többet kérni? Állítólag 5,4 liter a fogyasztása pályán, de én eddig mindig bútorral, ezzel-azzal megpakolva használtam, és nem nagyon mértem a fgyasztást. Most azonban tudnom kellene. Szerintetek mennyi?

2015. dec. 29. 14:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Linkeljünk jogszabályból vagy maradjunk az autonavigátoros verziónál? :D

Húzhatsz ráfutófékkel 750kg-nál nehezebb pótkocsit is, de annak megengedett legnagyobb össztömege nem haladhatja meg az autó megengedett legnagyobb össztömegének 75%-át.

B kategóriával annyiban változik, hogy ebben az esetben a pótkocsi legnagyobb megengedett össztömege nem haladhatja meg az 1500kg-ot (mert a fentiből az következne, hogy Q7-es Audival akár húzhatnál 1,5 tonnánál többet is ).

Szerintem ha egy Focus kombiba bedobsz a csomiba 4 mázsa brikettet, akkor a kipufogót a földön fogod húzni. AZ az autó akkor fogyaszt 5,4-et pályán, ha 90-ezel vele egy kamion mögött.. 4 mázsa cuccal minimum 1,5 literrel nőni fog a fogyasztás.

A 1,5 tonna tisztességesen megdobná a fogyasztást, de annyit nem húzhatsz vele a fentebb leírtak miatt.

2015. dec. 29. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!