Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy lány megvenné élete első...

Egy lány megvenné élete első autóját, de fogalma sincs a témáról, adnátok tippeket neki?

Figyelt kérdés

Használt autót keresek, fővárosi használatra elsősorban, de azért mennék majd vele vidéken is. Legfőbb szempont a biztonság... És szeretem a kombi autókat. Meg a mutatósakat :) De a praktikum előnyt élvez, pl. olcsó szervízelés. Árban olyan egy-másfél millióra gondoltam.

Előre is köszönöm a tippeket!

28/L

2015. dec. 27. 22:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Most ogy írták nekem eszembe jutott a Toyota Yaris, az jó kis autó.

Ott van még a Renault Clió, azt nem vezettem, de istenítik akiktől halottam róla.

2015. dec. 28. 00:29
 12/18 anonim ***** válasza:

#6-os mondta a frankót,ha biztonság a fő szempont akkor ezeket a kisautókat felejtsd el pl.mint Swift,Jazz,Clio-belülről kirúgod a lámpájukat...

Idősebb japánt vegyél ha ennyi csak a kredited,pl xedos6,corolla,nissan és így tovább..

2015. dec. 28. 00:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Audi a4 avant

szinte minden kritériumnak megfelel.

[link]

2015. dec. 28. 00:47
 14/18 anonim ***** válasza:

a linket csak példának tettem.

Ki lehet fogni jó vételeket 1,5m-ért is. akár dízellel is, ha fontos a fogyasztás.

BMW e46 is jó, de abból nehéz jól felszereltet találni, meg a legszebb kombi az Avant.

C Mercit max ismerőstől vennék, mert sokat rá lehet költeni, meg rohadnak, a4 2004 x évjárattól galvanizált kasztnival készül, de nem egy rohadós típus.

Jól összerakott, biztonságos autók.

2015. dec. 28. 00:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha a Saab tetszik mint írtad, akkor ne tántorodj el tőle, jó autó és beválik, ha egy eleve jó állapotút veszel. A Saab ritka, szerintem mutatós. Nyugodtan megveheted a Vectra alapjaira épülő Saab-okat is. Nem drága a szervizelésük és minden szerelő ért hozzájuk. Ha vigyázol rá, akkor úgysem lesz szükség különösebb szervizelésre, olajcserén stb. kívül. Tudtad, hogy újra gyártani fogják a Saab-okat?
2015. dec. 28. 03:22
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Saab egy igazi szopóroller már csak a fanatikusoknak van

Alultervezték az olajpumpa keresztmetszetét szép lassan eldugul észre se lehet venmni a motor pedig nem kap olajozást azaz ki lehet dobni az egészet vagy rákölteni egy másik autó árát

2015. dec. 28. 14:33
 17/18 anonim ***** válasza:
ezt az audit én is megvenném elég jónak tűnik... menjél alkudd le hátha odaadják
2015. dec. 28. 19:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem Saab az első autóm (Saab 9000 egészen pontosan): nagyon szép és tágas, biztonságos is. A fogyasztása méretéhez képest normális, szerintem. Ha odafigyelsz rá, és nem odázod el a dolgokat (főleg az olajcserét), nem lesz vele nagyobb problémád. Én a család régi Saabját kaptam meg, mikor jogsim lett, és nagyon a szívemhez nőtt hamar. :)
2016. jan. 1. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!