Egy lány megvenné élete első autóját, de fogalma sincs a témáról, adnátok tippeket neki?
Használt autót keresek, fővárosi használatra elsősorban, de azért mennék majd vele vidéken is. Legfőbb szempont a biztonság... És szeretem a kombi autókat. Meg a mutatósakat :) De a praktikum előnyt élvez, pl. olcsó szervízelés. Árban olyan egy-másfél millióra gondoltam.
Előre is köszönöm a tippeket!
28/L
Most ogy írták nekem eszembe jutott a Toyota Yaris, az jó kis autó.
Ott van még a Renault Clió, azt nem vezettem, de istenítik akiktől halottam róla.
#6-os mondta a frankót,ha biztonság a fő szempont akkor ezeket a kisautókat felejtsd el pl.mint Swift,Jazz,Clio-belülről kirúgod a lámpájukat...
Idősebb japánt vegyél ha ennyi csak a kredited,pl xedos6,corolla,nissan és így tovább..
a linket csak példának tettem.
Ki lehet fogni jó vételeket 1,5m-ért is. akár dízellel is, ha fontos a fogyasztás.
BMW e46 is jó, de abból nehéz jól felszereltet találni, meg a legszebb kombi az Avant.
C Mercit max ismerőstől vennék, mert sokat rá lehet költeni, meg rohadnak, a4 2004 x évjárattól galvanizált kasztnival készül, de nem egy rohadós típus.
Jól összerakott, biztonságos autók.
Saab egy igazi szopóroller már csak a fanatikusoknak van
Alultervezték az olajpumpa keresztmetszetét szép lassan eldugul észre se lehet venmni a motor pedig nem kap olajozást azaz ki lehet dobni az egészet vagy rákölteni egy másik autó árát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!