Friss jogsis lanynak milyen autot ajanlotok? Jo autot szeretnek, nem suzukit, corsat meg ilyeneket.
:D
Arban kicsit lejjebb mennek, max masfel milla :D
Most bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ha tudod, hogy mit nem szeretnél, akkor ergo valami után vágysz, van valami elképzelésed, tehát tudod, hogy mit szeretnél.
Mégis mik az elvárásaid? Mert az hogy "jó" autó az tág fogalom.
Én amikor friss jogsis voltam (én is csajszi vagyok) én sem akartam Suzukit meg hasonlókat (persze ugye közrejátszott az is, hogy mennyi pénzt sikerült összegyűjtenem, tehát nem egy Mustang-al kezdtem)
de csak így látatlanul is meg mernék bármiben esküdni, hogy mást jelent neked egy jó autó (így mások az elvárásaid), és mást nekem. És már mindenki másnak.
Akkor nem kiskategóriás autó kell, hanem alsó-közép, mint például az Astra, vagy Focus, vagy Golf, vagy Civic. Ezek elterjedtek, minden szerelő ért hozzájuk és alkatrész is van bőven még bontottan is. A középkategóriás autókat nagyon nem ajánlom ennyi pénzből, mert a fenntartásuk már nem a legolcsóbb és rendszerint ennyiért már sokat használtakat kapni belőlük.
Friss jogsi mellé még nem túl erőset kellene venni, 1.4, 1.6, 1.8-as motorral, ezeknek a fogyasztásuk se lesz magas. Vagy dízelt 1.9-es motorral.
Német: Audi A3, Mercedes A, BMW Z osztály, VW, Golf,Polo
Volvo S60,C70
Ford: Ka,Fiesta,
Peugeot 207
Mazda MX
Opel
Mini
Sokféle autó létezik, nézegess.. nem csak suzukiból áll a világ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!