Kezdő autónak lánynak jó autó egy ilyen?
Figyelt kérdés
Bmw 330d-re vagy Bmw 570d-re gondoltam. Mindenképp BMW, de milyen fajta.. :3 tanácsolhattok is :)2015. febr. 8. 19:19
1/16 anonim válasza:
Ezek jó autók mondjuk egy üzletembernek, mérnöknek vagy orvosnak, akik sokat ingáznak a munkahelyükre.
2/16 anonim válasza:
mindenképp 570d legyen, azzal egyedi leszel
4/16 SándorÚr válasza:
mindenképp piros, vagy rózsaszín. Mondjuk kezdésnek egy 116d bőven elég lenne.
5/16 Dörmögő válasza:
Mindenkinek jó lenne egy ilyen autó kezdésnek.☺
(később meg egy komolyabbat)
Ne hallgass senkire. Ha van rá bőven pénzed akkor vágj bele. A közbeszéddel ellentétben nem azért vesz az ember kezdő autót hogy összetörje. Csak hát az általad kiválasztott autóval vigyáznod is kell. Tartsd kordában a lovakat és nem lesz baj.
6/16 anonim válasza:
Nem veszel nekem is egyet?
Beérem egy pár éves 320i-vel.
7/16 anonim válasza:
xdddddddddddddddddddd istneem :D:D:D:D
8/16 anonim válasza:
316i compactot ajánlok neked rózsaszínbe
9/16 Vizéli László válasza:
Ha nem sajnálod hogy a kezdeti rutin hiányába össze töröd, meg húzod, akkor jó lehet a komolyabb autó is kezdésnek. Bár én valami kisebb motorral gyakorolnék a helyedbe nem pont 3000-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!